Σχετικά με τη ZIEHL-ABEGG

Γοητεία, καινοτομία και πάντα ένα βήμα μπροστά από το μέλλον - αυτός είναι ο ισχυρισμός της παγκοσμίως ενεργής εταιρείας, ZIEHL-ABEGG, στους τομείς αρμοδιοτήτων της τεχνολογίας εξαερισμού, της τεχνολογίας ελέγχου, της τεχνολογίας κίνησης και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η ZIEHL-ABEGG ιδρύθηκε το 1910 από τον Emil Ziehl στο Βερολίνο και μπόρεσε να σκοράρει με θεαματικά επιτεύγματα ακόμη και τότε. Σήμερα, τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στο Künzelsau της Βάδης-Βυρτεμβέργης.

Το κέντρο ανάπτυξης και ικανοτήτων, InVent, πηγή επαναστατικών εξελίξεων και τεχνολογιών καθορισμού τάσεων, βρίσκεται επίσης εδώ. Ένας τόπος μοναδικών εφευρέσεων προς όφελος των πελατών για προϊόντα υψηλής απόδοσης, με μειωμένες εκπομπές ρύπων, πρώτης κατηγορίας. Η ZIEHL-ABEGG σχεδιάζει στοχευμένη ανάπτυξη, κερδοφορία και το μέλλον με μια σταθερή αίσθηση αναλογίας και την προϋπόθεση της διατήρησης ενός περιβάλλοντος που αξίζει να ζείτε για τις μελλοντικές γενιές (π.χ. το μπλε έτος). Όλα τα καινοτόμα προϊόντα, από την παραγωγή μέχρι την εφαρμογή, εξοικονομούν ενέργεια και εξοικονομούν πόρους. Η ZIEHL-ABEGG έχει 4.300 υπαλλήλους, 16 εργοστάσια παραγωγής, 29 εταιρείες και 108 τοποθεσίες πωλήσεων σε όλο τον κόσμο.

Η Βασιλική Λίγκα

Με την αγορά ενός προϊόντος ZIEHL-ABEGG, έχετε αποφασίσει για το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας. Τα προϊόντα μας αναπτύσσονται υπεύθυνα και προσεκτικά για τις αγορές και τις ανάγκες του σήμερα, αλλά κυρίως για τις απαιτήσεις του μέλλοντος. Κατασκευάζονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής της ZIEHL-ABEGG και ελέγχονται για κορυφαία ποιότητα. Κάθε προϊόν φεύγει από την εταιρεία μετά από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο. Η ZIEHL-ABEGG παράγει παγκοσμίως με ομοιόμορφα πρότυπα σε υπερσύγχρονες και καλά συντηρημένες εγκαταστάσεις παραγωγής και επομένως μπορούμε να εμπνεύσουμε επιχειρηματικούς εταίρους σε όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να αναγνωρίσετε τα "The King's Class" από τη χρυσή σφραγίδα ποιότητας ZIEHL-ABEGG που εφαρμόζεται σε κάθε προϊόν. Αυτή η σφραγίδα πιστοποιεί τα προϊόντα μας ως "Premium Quality and Premium Efficiency" για ιδιαίτερα φιλική προς το περιβάλλον απόδοση.