Πάνω

Άρθρα

inVENTer Smart+ Sylt για υπόγειους χώρους

Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Το V-Smart + διατίθεται σε διάφορες παραλλαγές, έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα στο κτήριό σας. Το νέο iV-Smart + Sylt, ως μέρος της νέας σειράς προϊόντων inVENTer, μπορεί να εγκατασταθεί ιδιαίτερα εύκολα σε υπόγειους χώρους. Σε αυτήν την τοπική μονάδα αερισμού είναι τοποθετημένος ο καινοτόμος ανεμιστήρας Xenion.

Ο XENION αυξάνει σημαντικά την συναλλαγή θερμότητας. Επιπλέον, η μονάδα ελέγχου διπλής παροχής αέρα inVENTron εγγυάται μια πιο αποτελεσματική ροή αέρα μέσω του κεραμικού εναλλάκτη θερμότητας. Αυτό εξασφαλίζει ανάκτηση θερμότητας 87%.


Προστασία από την υγρασία

Οποιαδήποτε και να είναι η χρήση του υπόγειου χώρου είτε σαλόνι ή δωμάτιο Playroom ή οτιδήποτε άλλο το iV-Smart + Sylt εξασφαλίζει απαλλαγμένη ατμόσφαιρα από υγρασία.

Χάρη στον συνεχόμενο αερισμό στους υπόγειους χώρους, που είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς σε υγρασία και σχηματισμό μούχλας, εξασφαλίζεται σταθερή παροχή φρέσκου αέρα. Με αυτόν τον τρόπο, η μόνιμη υγρασία μπορεί να εξαλειφθεί και ο καθαρός αέρας μπορεί να εισέλθει χωρίς την ανάγκη ανοίγματος παραθύρων.