Πάνω

Σύστημα DX Excellence

Το σύστημα της AERECO δεν είναι απλά μια μονάδα αερισμού με ανάκτηση θερμότητας, αλλά ένα σύστημα το οποίο λειτουργεί σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες αερισμού του χώρου.


Asprivelo Air Ecocomfort series

Οι μονάδες αερισμού Aspirvelo Air Ecocomfort είναι μονάδες αερισμού υψηλής απόδοσης και ανάκτηση θερμότητας. Οι μονάδες αποτελούνται από κεραμικό εναλλάκτη θερμότητας, ανεμιστήρα διπλής ροής με DC brushless motor και φίλτρο G3.


Mονάδα DOMEKT

Η καινούργια σειρά μονάδων αερισμού DOMEKT είναι πραγματικά ξεχωριστές αφού χρησιμοποιούν έναν καινοτόμο εναλλάκτη ο οποίος μεταφέρει ΚΑΙ υγρασία (λανθάνον φορτίο) εκτός από θερμότητα (αισθητό).

Ο ειδικός εναλλάκτης (ενθαλπικός) είναι κατασκευασμένος από μια ειδική μεμβράνη η οποία έχει υψηλή απόδοση στην ανάκτηση θερμότητας και υγρασίας.


Μονάδα αερισμού DUPLEX Inter

Η μονάδα αερισμού DUPLEX Inter σχεδιάστηκε ειδικά για εφαρμογή σε σχολικές αίθουσες. Η μονάδα προσφέρει ένα υγιές περιβάλλον με πολύ υψηλή ανάκτηση θερμότητας (έως 93%) και πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου 32dB. Η παροχή φρέσκου αέρα έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση της κόπωσης στους μαθητές και στους δασκάλους. Η εγκατάσταση είναι πολύ εύκολη και δεν χρειάζονται αεραγωγοί.


Μονάδα αερισμού OXeN

Για χώρους όπου η επιφάνεια του χώρου ή το ύψος είναι αρκετά μεγάλο, η μονάδα αερισμού μπορεί να συνδυαστεί με ειδικούς ανεμιστήρες (destratification fans) για την εξάπλωση του φρέσκου αέρα σε όλο τον χώρο.

Μονάδα αερισμού LEO D

Οι ειδικοί ανεμιστήρες LEO D είναι υψηλής απόδοσης αξονικοί ανεμιστήρες με ρυθμιζόμενο στόμιο 4 κατευθύνσεων για την ομοιόμορφη κατανομή φρέσκου αέρα σε όλο τον χώρο.

Αεροκουρτίνα Flowair Slim

Η πρόταση της FLOWAIR για τις Αεροκουρτίνες περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα από αυτές. Οι αεροκουρτίνες είναι σχεδιασμένες για συγκεκριμένους τύπους εγκαταστάσεων και διάφορα μεγέθη ανοιγμάτων πορτών. Διαφέρουν σε διαστάσεις, εύρος, θερμαντικά στοιχεία και επίσης στο σχεδιασμό.


Ανάκτηση θερμότητας στη μονάδα αερισμού inVENTer

Η κεντρική ιδέα του συστήματος inVENTer είναι ο συσσωρευτής θερμότητας, ο οποίος αποθηκεύει την ενέργεια (θέρμανσης ή ψύξης) που έχουμε στον χώρο μας και την προσδίδει στον φρέσκο αέρα που εισέρχεται στον χώρο, με αποτέλεσμα να εξοικονομούμε έως και 90% από την ενέργεια που θα σπαταλούσαμε εάν ανοίγαμε τα παράθυρα. Επίσης δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίζεται η ποσότητα φρέσκου αέρα που θέλουμε να εισέρχεται στην οικία μας, δίνοντας πλήρη έλεγχο για το πόσο φρέσκο αέρα θέλουμε ή πόσο εξοικονόμηση θέλουμε να κάνουμε.

Κατηγορίες

Δείτε αναλυτικά τις κατηγορίες των προϊόντων inVENTer για να ανακαλύψετε το κατάλληλο για εσάς.


Μονάδες αερισμού και αποστείρωσης Sayoli

Χωρίς σκόνη. Χωρίς αλλεργιογόνα. Χωρίς ιούς και βακτήρια. Παρέχετε καθαρό και χωρίς ρύπανση αέρα στο σπίτι σας.