Πάνω

Σύστημα DX Excellence

Το σύστημα της AERECO δεν είναι απλά μια μονάδα αερισμού με ανάκτηση θερμότητας, αλλά ένα σύστημα το οποίο λειτουργεί σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες αερισμού του χώρου.


Asprivelo Air Ecocomfort series

Οι μονάδες αερισμού Aspirvelo Air Ecocomfort είναι μονάδες αερισμού υψηλής απόδοσης και ανάκτηση θερμότητας. Οι μονάδες αποτελούνται από κεραμικό εναλλάκτη θερμότητας, ανεμιστήρα διπλής ροής με DC brushless motor και φίλτρο G3.


Mονάδα DOMEKT

Η καινούργια σειρά μονάδων αερισμού DOMEKT είναι πραγματικά ξεχωριστές αφού χρησιμοποιούν έναν καινοτόμο εναλλάκτη ο οποίος μεταφέρει ΚΑΙ υγρασία (λανθάνον φορτίο) εκτός από θερμότητα (αισθητό).

Ο ειδικός εναλλάκτης (ενθαλπικός) είναι κατασκευασμένος από μια ειδική μεμβράνη η οποία έχει υψηλή απόδοση στην ανάκτηση θερμότητας και υγρασίας.


Μονάδα αερισμού DUPLEX Inter

Η μονάδα αερισμού DUPLEX Inter σχεδιάστηκε ειδικά για εφαρμογή σε σχολικές αίθουσες. Η μονάδα προσφέρει ένα υγιές περιβάλλον με πολύ υψηλή ανάκτηση θερμότητας (έως 93%) και πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου 32dB. Η παροχή φρέσκου αέρα έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση της κόπωσης στους μαθητές και στους δασκάλους. Η εγκατάσταση είναι πολύ εύκολη και δεν χρειάζονται αεραγωγοί.

Σειρά κεντρικού αερισμού DUPLEX Flexi

Σειριακά παραγόμενες ευέλικτες συμπαγείς μονάδες HVAC σχεδιασμένες για εγκατάσταση σε εσωτερικούς χώρους, με εναλλάκτη ανάκτησης θερμότητας αντιρροής με απόδοση έως 93 % και εξαιρετικά αποδοτικούς ανεμιστήρες EC.


Μονάδα αερισμού OXeN

Για χώρους όπου η επιφάνεια του χώρου ή το ύψος είναι αρκετά μεγάλο, η μονάδα αερισμού μπορεί να συνδυαστεί με ειδικούς ανεμιστήρες (destratification fans) για την εξάπλωση του φρέσκου αέρα σε όλο τον χώρο.

Μονάδα αερισμού LEO D

Οι ειδικοί ανεμιστήρες LEO D είναι υψηλής απόδοσης αξονικοί ανεμιστήρες με ρυθμιζόμενο στόμιο 4 κατευθύνσεων για την ομοιόμορφη κατανομή φρέσκου αέρα σε όλο τον χώρο.

Αεροκουρτίνα Flowair Slim

Η πρόταση της FLOWAIR για τις Αεροκουρτίνες περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα από αυτές. Οι αεροκουρτίνες είναι σχεδιασμένες για συγκεκριμένους τύπους εγκαταστάσεων και διάφορα μεγέθη ανοιγμάτων πορτών. Διαφέρουν σε διαστάσεις, εύρος, θερμαντικά στοιχεία και επίσης στο σχεδιασμό.


Ανάκτηση θερμότητας στη μονάδα αερισμού inVENTer

Η κεντρική ιδέα του συστήματος inVENTer είναι ο συσσωρευτής θερμότητας, ο οποίος αποθηκεύει την ενέργεια (θέρμανσης ή ψύξης) που έχουμε στον χώρο μας και την προσδίδει στον φρέσκο αέρα που εισέρχεται στον χώρο, με αποτέλεσμα να εξοικονομούμε έως και 90% από την ενέργεια που θα σπαταλούσαμε εάν ανοίγαμε τα παράθυρα. Επίσης δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίζεται η ποσότητα φρέσκου αέρα που θέλουμε να εισέρχεται στην οικία μας, δίνοντας πλήρη έλεγχο για το πόσο φρέσκο αέρα θέλουμε ή πόσο εξοικονόμηση θέλουμε να κάνουμε.

Κατηγορίες

Δείτε αναλυτικά τις κατηγορίες των προϊόντων inVENTer για να ανακαλύψετε το κατάλληλο για εσάς.Retrofitting: ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΕ ΝΕΟ!

Κάντε τα υπάρχοντα συστήματα πιο αποτελεσματικά με την εκ των υστέρων αντικατάσταση ανεμιστήρα από την ZIEHL-ABEGG

Το πρόγραμμα μετασκευής μας εξασφαλίζει σύγχρονη και αποτελεσματική αντικατάσταση ανεμιστήρα σε παλιά συστήματα εξαερισμού. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγοράσετε ένα εντελώς νέο σύστημα! Αυτό είναι το υπέροχο με την εκ των υστέρων τοποθέτηση με το ZIEHL-ABEGG: Το συνολικό σύστημα ή το μηχάνημά σας παραμένει σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητο, με μόνο τα μεμονωμένα εξαρτήματα να αντικαθίστανται από σύγχρονους και πιο οικονομικούς ανεμιστήρες.


Έξυπνος αερισμός μπάνιου Intellivent ICE

Με μοναδικό αισθητήρα οσμών, ασυναγώνιστη ικανότητα εξαγωγής και προηγμένο έλεγχο υγρασίας, το Intellivent ICE είναι βελτιστοποιημένο για να παράγει ένα φρέσκο και άνετο κλίμα στο μπάνιο.


Η εξέλιξη στην υγεία, τη βιωσιμότητα, την άνεση και την ενεργειακή απόδοση

Αθόρυβο. Μια μονάδα υψηλής απόδοσης που εξασφαλίζει ακουστική άνεση χάρη στη σταθερή ροή αέρα.

Μεγάλη επιλογή προσαρμοσμένων φίλτρων. Τα φίλτρα μας διασφαλίζουν την ποιότητα του αέρα που αναπνέετε.

Συμπαγής μονάδες HRV υψηλής απόδοσης πιστοποιημένες κατά Passive House.