Πάνω

Άρθρα

Ρυθμιστές όγκου ροής αέρα με Μέτρηση και Θερμοκρασία

Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021

Η νέα έκδοση του UltraLink έρχεται με τεχνολογία bluetooth για ασύρματη και εύκολη θέση σε λειτουργία. Ανακαλύψτε το UltraLink Controller έναν νέο ρυθμιστή ροής όγκου με μοναδική τεχνολογία μέτρησης, ρύθμισης της ροής αέρα και ρύθμισης θερμοκρασίας. Ακριβής και αξιόπιστη μέτρηση με υπερηχογράφημα.

Το πραγματικά μοναδικό χαρακτηριστικό είναι ο αισθητήρας υπερήχων τεχνολογία. Μπορεί να μετρήσει τη ροή του αέρα, την ταχύτητα και θερμοκρασία με πολύ υψηλή ακρίβεια και αξιοπιστία, ακόμη και σε χαμηλή ροή αέρα και χωρίς περιττή απώλεια πίεσης. Αυτό σημαίνει ότι το ο αποσβεστήρας μπορεί να ρυθμίσει τη ροή του αέρα ακριβώς σωστά, ανεξάρτητα από τη ζήτηση.

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά συστήματα, ο αισθητήρας βρίσκεται έξω από το ρεύμα αέρα, επομένως δεν υπάρχουν περιττά εμπόδια στη ροή του αέρα, μειώνοντας τη συσσώρευση σωματιδίων σκόνης και βρωμιάς.

 

Περιστρεφόμενος αισθητήρας UltraLink και περίβλημα αποσβεστήρα

Για να παρέχονται περισσότερες επιλογές κατά την εγκατάσταση, ο ενσωματωμένος αποσβεστήρας και ο αισθητήρας UltraLink μπορούν να περιστραφούν, πράγμα που σημαίνει ότι και τα δύο μέρη μπορούν να τοποθετηθούν βέλτιστα για διάφορες περιστάσεις.