Πάνω

Παρακολούθηση ποιότητας αέρα εσωτερικού χώρου

Το CO2 και τα δωμάτια που καταλαμβάνουμε

Το CO2 μπορεί να είναι μια κρίσιμη πηγή πληροφοριών για τον προσδιορισμό της επαρκούς παροχής καθαρού αέρα, ειδικά σε χώρους με φυσικό αερισμό. Με καθορισμένα όρια για το σύστημα φωτεινού σηματοδότη, αυτές οι οθόνες μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να παρέχουν τις σωστές πληροφορίες για το σωστό είδος χώρου. Και βοηθήστε να παρέχετε σε αυτούς τους χρήστες του χώρου κρίσιμες πληροφορίες κατά την προσπάθεια εξισορρόπησης του εξωτερικού αέρα με θερμική άνεση.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, θα βοηθήσουμε τους πελάτες μας να καθορίσουν τα σωστά κατώτατα όρια για το χώρο και να προσφέρουμε συμβουλές δωρεάν για τη βελτιστοποίηση της κατάστασής τους από την άποψη της ποιότητας εσωτερικού αέρα.


AirQ2

Με δεκαετίες εμπειρίας στον εξαερισμό, την ποιότητα του αέρα εσωτερικού χώρου (IAQ) και την παρακολούθηση, η Aereco έχει σχεδιάσει έναν αισθητήρα που θα αποτελέσει πολύτιμη πηγή πληροφοριών για όσους προσπαθούν να διατηρήσουν τους εσωτερικούς χώρους ασφαλείς κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας COVID-19 και πέραν αυτής.

Το AirQ2 είναι μια ευέλικτη λύση για την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα από την Aereco, σχεδιασμένη να παρέχει ζωντανές πληροφορίες για την ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε. Με καθορισμένα κατώτατα όρια για το σύστημα φωτεινού σηματοδότη, αυτές οι οθόνες μπορούν να ρυθμιστούν μέσω της εφαρμογής για κινητές συσκευές για να παρέχουν τις σωστές πληροφορίες για το σωστό είδος χώρου. Θα βοηθήσει επίσης να παρέχει στους χρήστες του κρίσιμες πληροφορίες όταν προσπαθούν να ισορροπήσουν τον εξωτερικό αέρα με θερμική άνεση.


Μερικά από τα Χαρακτηριστικά του AirQ2

Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο: CO2, Θερμοκρασία, υγρασία, πίεση, PM10, PM2.5, PM1, TVOCs

USB Δυνατότητα: Έρχεται με δύο θύρες τροφοδοσίας USB.

WiFi/RS 485 - Με εφαρμογή για φορητές συσκευές: Εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα στον ιστότοπο και στην εφαρμογή AQI για κινητά.

Micro SD κάρτα: Ασφαλής αποθήκευση δεδομένων εκτός σύνδεσης.

Προσαρμόσιμη οθόνη για την κατάσταση μιας μόνο παραμέτρου.

Προσαρμόσιμος οπίσθιος φωτισμός για απλή οπτική ένδειξη της ποιότητας του αέρα


S-Serie

Η Aereco παρουσιάζει τη νέα σειρά αισθητήρων για τη μέτρηση των συγκεντρώσεων CO2, VOC και υγρασίας για τον έλεγχο του συστήματος κλιματισμού κτιρίων.

Πλήρως βαθμονομημένο, οι τρεις αισθητήρες (S-CO2, S-VOC και S-RH/T) μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στο σύστημα HVAC για να εγγυηθούν μια έξυπνη και απλή διαχείριση κτιρίου.

S-CO2

Μια αξιόπιστη λύση που σχεδιάστηκε για να μετρήσει με ακρίβεια την ποιότητα του εσωτερικού αέρα.

Τα περισσότερα νέα κτίρια στις ανεπτυγμένες χώρες είναι σχεδόν αεροστεγή, ενέχουν κίνδυνο κακής ποιότητας εσωτερικού αέρα εάν υπάρχει έλλειψη εξαερισμού. Η ποιότητα του εσωτερικού αέρα μπορεί γενικά να εκτιμηθεί μετρώντας τη συγκέντρωση διοξειδίου του άνθρακα, που είναι γνωστό ότι αντιπροσωπεύει τις συνθήκες εσωτερικού αέρα. Η Aereco παρουσιάζει τον S-CO2, έναν αποτελεσματικό αισθητήρα ειδικά σχεδιασμένο για την ακριβή εκτίμηση των συγκεντρώσεων CO2 σε εσωτερικούς χώρους. Το S-CO2 είναι χρήσιμο σε πολλά μέρη (όπως σχολεία, κτίρια γραφείων και ιδιωτικές κατοικίες) όπου η συγκέντρωση του CO2 μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την πληρότητα και τη χρήση των δωματίων.

Προσαρμόζεται σε διαφορετικές εφαρμογές, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο του εξαερισμού, του κλιματισμού και άλλων συστημάτων HVAC. Το S-CO2 είναι έτοιμο για βαθιά ζωή χωρίς συντήρηση. Είναι συμπαγές και μπορεί να εγκατασταθεί αόρατα. Ο S-CO2, μια αξιόπιστη και ακριβής συσκευή που βοηθά τα συστήματα να βελτιστοποιήσουν την ποιότητα του εσωτερικού αέρα.


Μερικά από τα Χαρακτηριστικά του S-CO2

2 έξοδοι για εύκολη σύνδεση: αναλογική (0-10V) και ψηφιακή (PWM).

Υπέρυθρο μη διασποράς (NDIR).

Ακριβής συσκευή για αξιόπιστη μέτρηση της συγκέντρωσης CO2.

Μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικές αγορές και εφαρμογές.

Μακροπρόθεσμη σταθερότητα και αξιοπιστία.

Συμπαγής σχεδιασμός, απλός στην εγκατάσταση, έτοιμος για χρήση.

Διπλή μέτρηση ανίχνευσης.


S-VOC

Μια έξυπνη συσκευή για ακριβή εκτίμηση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα.

Τα εσωτερικά περιβάλλοντα περιέχουν διάφορα αέρια και μικροσκοπικά σωματίδια που μπορούν να επηρεάσουν την ανθρώπινη υγεία. Το S-VOC έχει σχεδιαστεί για να προσδιορίζει με ακρίβεια και αξιοπιστία το επίπεδο των πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC), που συνήθως σχετίζονται με τον καπνό του τσιγάρου, τις μυρωδιές του μαγειρέματος και άλλους ρύπους:

  • -CO, CH4, LPG
  • -Κετόνες
  • -Οργανικά οξέα
  • -Αμίνες
  • -Αλιφατικοί υδρογονάνθρακες
  • -Αρωματικοί υδρογονάνθρακες

Το S-VOC αξιολογεί επίσης τη συγκέντρωση διοξειδίου του άνθρακα, ένα ουσιαστικό κριτήριο στη μέτρηση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα (βλ. Γράφημα παρακάτω). Σε κάθε περιβάλλον που απαιτεί ελεγχόμενο έλεγχο εξαερισμού, όπως εμπορικές εγκαταστάσεις, γραφεία, αίθουσες διδασκαλίας και ιδιωτικές κατοικίες (κουζίνα, μπάνιο κ.λπ.), το S-VOC καθιστά πλέον δυνατή την εκτίμηση πέραν του κριτηρίου CO2 του IAQ και πλησιάσει την αντίληψη της ποιότητας του αέρα. Χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό του, το S-VOC είναι εύκολο να χωρέσει στην εγκατάσταση και στο δωμάτιό σας.


Μερικά από τα Χαρακτηριστικά του S-VOC

Ακριβής μέτρηση της συγκέντρωσης και των οσμών VOC.

Μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικές αγορές και εφαρμογές.

Μακροπρόθεσμη σταθερότητα και αξιοπιστία.

Χωρητική τεχνολογία για μέτρηση υγρασίας

Συμπαγής σχεδιασμός, απλός στην εγκατάσταση, έτοιμος για χρήση.

2 έξοδοι για εύκολη σύνδεση: αναλογική (0-10V) και ψηφιακή (PWM).

Δεν χρειάζεται συντήρηση.

MOS τεχνολογία*.

Ισοδυναμία συγκέντρωσης CO2.

S-RH/T

Μια ευέλικτη μονάδα που μετρά την υγρασία και τη θερμοκρασία.

Το S-RH/T έχει σχεδιαστεί για εφαρμογές όπως ο ελεγχόμενος από τη ζήτηση εξαερισμός και ο κλιματισμός όπου ακριβείς μετρήσεις, εξαιρετική μακροπρόθεσμη σταθερότητα και λειτουργία χωρίς συντήρηση είναι απόλυτα απαραίτητα. Όπου και αν είναι εγκατεστημένη η μονάδα (σχολεία, γκαρνταρόμπα, εργαστήριο, κουζίνα κ.λπ.), οι μετρήσεις θερμοκρασίας και υγρασίας είναι ταυτόχρονα διαθέσιμες για να βελτιστοποιήσουν τη συμβολή τους στην άνεση και την υγεία.

Μερικά από τα Χαρακτηριστικά του S-RH/T

Ψηφιακός αισθητήρας υγρασίας και θερμοκρασίας.

Υψηλή ακρίβεια.

Χωρητική τεχνολογία για μέτρηση υγρασίας.

Δεν χρειάζεται συντήρηση.

Πλήρως βαθμονομημένο.

Εξαιρετική μακροπρόθεσμη απόδοση.

Τεχνολογία ζώνης για μέτρηση θερμοκρασίας.

S-CO2/T

Μια αξιόπιστη λύση που σχεδιάστηκε για να μετρήσει με ακρίβεια την ποιότητα του εσωτερικού αέρα.

Σήμερα, τα κτίρια είναι σχεδόν αεροστεγή, ενέχουν κίνδυνο κακής ποιότητας εσωτερικού αέρα εάν υπάρχει έλλειψη εξαερισμού. Η ποιότητα του εσωτερικού αέρα μπορεί γενικά να εκτιμηθεί μετρώντας τη συγκέντρωση διοξειδίου του άνθρακα, που είναι γνωστό ότι αντιπροσωπεύει τις συνθήκες εσωτερικού αέρα. Η Aereco παρουσιάζει το νέο S-CO2/T Modbus, έναν αποτελεσματικό αισθητήρα CO2 ειδικά σχεδιασμένο για την ακριβή εκτίμηση των συγκεντρώσεων CO2 σε εσωτερικούς χώρους, προκειμένου να βοηθήσει τα συστήματα να βελτιστοποιήσουν την ποιότητα του εσωτερικού αέρα.

Το S-CO2/T μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικά μέρη και για πολλαπλές εφαρμογές, όπως σχολεία, κτίρια γραφείων και ιδιωτικές κατοικίες (εξαερισμός, κλιματισμός και άλλα συστήματα HVAC) όπου η συγκέντρωση του CO2 μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη χρήση και τη χρήση των δωματίων. Το S-CO2/T είναι έτοιμο βαθμονομημένο για μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς συντήρηση. Είναι συμπαγές και μπορεί να εγκατασταθεί αόρατα.

Μερικά από τα Χαρακτηριστικά του S-CO2/T

2 σε 1 συσκευή μέτρησης (C02/T).

Επικοινωνία Modbus.

Δυνατότητα δικτύωσης έως 15 αισθητήρες.

Ακριβής συσκευή για τη μέτρηση της συγκέντρωσης C02 αξιόπιστα.

Συμπαγής σχεδιασμός, απλός στην εγκατάσταση, έτοιμος για χρήση.

Μέτρηση διπλού μήκους κύματος.

Υπέρυθρο μη διασποράς (NDIR).

Αυτόματη βαθμονόμηση.

Εξοικονόμηση ενέργειας.

Εξαιρετική μακροπρόθεσμη σταθερότητα και αξιοπιστία.

S-PRE/DAY-NIGHT/T

Ανίχνευση πληρότητας για καλύτερη άνεση και ενεργειακή απόδοση

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις, που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι η ισορροπία μεταξύ άνεσης, ασφάλειας και αποδοτικότητας της ενέργειας. Όσον αφορά την άνεση των επιβατών σε έναν εσωτερικό χώρο, τόσο σε οικιακές όσο και σε μη οικιστικές αγορές, οι κατασκευαστές κτιρίων παρέχουν την καλύτερη εμπειρία στην κατηγορία των ενοίκων με άρτια εξοπλισμένες λύσεις αυτοματισμού κτιρίων.

Πράγματι, οι αισθητήρες πληρότητας βοηθούν στον έλεγχο διαφορετικών τύπων συσκευών όπως εξαερισμού, κλιματισμού, συναγερμών κλπ ... ανάλογα με την παρουσία των ενοίκων στο εσωτερικό του κτιρίου. Αυτό παρέχει πολλά οφέλη όπως χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, λιγότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, παράταση της διάρκειας ζωής των συσκευών και μείωση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας.

Μερικά από τα Χαρακτηριστικά του S-PRE/DAY-NIGHT/T

Συσκευή 3 σε 1 (πληρότητα, φως και θερμοκρασία).

Έξυπνος σχεδιασμός (επίπεδος).

Ανίχνευση ημέρας-νύχτας.

Επικοινωνία Modbus.

Καμία συντήρηση.

Εξοικονόμηση ενέργειας.

Ακριβής συσκευή για τον εντοπισμό παρουσίας και κίνησης.

Συμπαγής σχεδιασμός, απλός στην εγκατάσταση, έτοιμος για χρήση.

Δυνατότητα δικτύωσης έως 15 αισθητήρες.