Πάνω

Απορροφητήρες Κουζίνας


Μια ολοκληρωμένη γκάμα απορροφητήρων, από τον βασικό τύπο "KUBUS" έως έναν έξυπνο απορροφητήρα με ανάκτηση θερμότητας, επαναθέρμανση και ενσωματωμένη σύνδεση DiNER-T. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για όλα τα μεγέθη και τους τύπους κουζινών. Είναι γνωστά για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους.

Οι απορροφητήρες χρησιμοποιούνται κυρίως σε κουζίνες μικρού και μεσαίου μεγέθους με μία ή δύο σειρές μαγειρέματος. Μεμονωμένοι τύποι απορροφητήρα έχουν αναπτυχθεί έχοντας υπόψη τον εξοπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί.

Για παράδειγμα, το KUBUS χωρίς φίλτρα λίπους είναι κατάλληλο για εγκατάσταση πάνω από πλυντήριο πιάτων, ενώ το DINER-T με ανάκτηση θερμότητας, αναθέρμανση και παροχή φρέσκου αέρα πάνω από ένα συμπαγές εύρος μαγειρέματος.


VARIANT Απορροφητήρες κουζίνας

Απορροφητήρας με παροχή φρέσκου αέρα κατάλληλος για μικρές και μεσαίες κουζίνες. Ο απορροφητήρας διαθέτει φιλτράρισμα, φώτα, δοχείο αποστράγγισης συμπυκνωμάτων και κυκλικές κατευθυντικά ρυθμιζόμενες εξόδους.

Η ενσωμάτωση της εξαγωγής και της παροχής αέρα σε μια ενιαία μονάδα εξαλείφει την ανάγκη εγκατάστασης πρόσθετων αντιαισθητικών αγωγών εντός του χώρου της κουζίνας. Η διανομή φρέσκου αέρα μέσω απορροφητήρα εξασφαλίζει τη βέλτιστη ροή αέρα μέσα από την κουζίνα και έτσι υποστηρίζει την απόδοση εξαγωγής. Συνιστούμε την εγκατάσταση ως σύστημα με μονάδα αερισμού DUPLEX με αυτόματο έλεγχο λειτουργίας.


KUBUS Απορροφητήρες κουζίνας

Ένας απλός απορροφητήρας κατάλληλος για συσκευές όπως πλυντήρια πιάτων και φούρνους μεταφοράς για όλους τους τύπους και τα μεγέθη κουζίνας. Η λειτουργία τέτοιων συσκευών δεν έχει ως αποτέλεσμα τα σωματίδια λίπους να περιέχονται στον αέρα εξαγωγής.

Επομένως δεν είναι απαραίτητη η εγκατάσταση φίλτρων λίπους. Συνιστάται ο συνδυασμός με τον απορροφητήρα DiNER-T και τα εξαρτήματα του ανεμιστήρα SVF.


MODIS 2 Απορροφητήρες

Οι απορροφητήρες MODIS σχεδιάστηκαν ως ένα αρθρωτό σύστημα που σας επιτρέπουν να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα ολοκληρωμένο κιτ ή μια συναρμολόγηση DIY επί τόπου χρησιμοποιώντας ένα εύκολο στην παρακολούθηση εγχειρίδιο. Είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά από ανοξείδωτο χάλυβα AISI πάχους 1 mm για να εγγυώνται την κατάλληλη αντοχή στη θερμότητα, την υγρασία και τις οργανικές ενώσεις.

Ο τύπος MODIS είναι η πρώτη συσκευή με φως αποκλειστικής σχεδίασης, τοποθετημένη σε ανοξείδωτο περίβλημα με βαθμολογία IP 54 και αντοχή στη θερμότητα έως 60 °C. Η κατασκευή του φωτιστικού εξασφαλίζει την απαιτούμενη ένταση και ομοιομορφία του κεραυνού στις επιφάνειες εργασίας. Τα φίλτρα διογκωμένου μετάλλου MODIS 400 X 400 με απόδοση έως και 90 % χρησιμοποιούνται για το φιλτράρισμα ή την εξάλειψη του λίπους.Εξόρυξη σε όλη την περιοχή και ομοιόμορφη παροχή αέρα σε βιομηχανικές κουζίνες και καντίνες. Ένα σύστημα φωτισμού που εξασφαλίζει ελάχιστες διακυμάνσεις στην ένταση του φωτός.

Ένα κλειστό σύστημα που αποτρέπει τις αρνητικές επιπτώσεις του μολυσμένου αέρα σε κτιριακές κατασκευές και άλλες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας.


SKV Συστήματα για αερισμό και κλιματισμό οροφών

Η εξόρυξη πλήρους περιοχής πληροί τις πιο αυστηρές απαιτήσεις για λειτουργίες, σχεδιασμό και υγιεινή στις εγκαταστάσεις εστίασης. Είναι κατάλληλα για κουζίνες όλων των μεγεθών και τύπων. Πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για υγιεινό περιβάλλον στις εγκαταστάσεις εστίασης χάρη στο κλειστό σύστημα. Είναι κατάλληλα για χώρους με χαμηλές ή τοξωτές οροφές όπου δεν μπορούν να τοποθετηθούν τυπικοί απορροφητήρες.

Τα κύρια πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν το χαμηλό κόστος αγοράς, τον ελκυστικό σχεδιασμό, το κλειστό σύστημα εξαγωγής και τη γρήγορη και εύκολη συντήρηση.

Συνιστούμε την ενσωμάτωσή τους σε σύστημα με μονάδα αερισμού DUPLEX με αυτόματο έλεγχο λειτουργίας.


TPV Συστήματα για αερισμό και κλιματισμό οροφών

Μια κομψή και απλή σχεδιαστική λύση για εξαγωγή πλήρους περιοχής. Είναι κατάλληλα για κουζίνες όλων των μεγεθών και τύπων. Πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για υγιεινό περιβάλλον στις εγκαταστάσεις εστίασης χάρη στο κλειστό σύστημα. Είναι κατάλληλα για χώρους με χαμηλές ή τοξωτές οροφές όπου δεν μπορούν να τοποθετηθούν τυπικοί απορροφητήρες.

Τα κύρια πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν το χαμηλό κόστος αγοράς, τον ελκυστικό σχεδιασμό, το κλειστό σύστημα εξαγωγής και τη γρήγορη και εύκολη συντήρηση.

Συνιστούμε την ενσωμάτωσή τους σε σύστημα με μονάδα αερισμού DUPLEX με αυτόματο έλεγχο λειτουργίας.


Μονάδες εξαερισμού

Μια πλήρης γκάμα συμπαγών μονάδων επεξεργασίας αέρα με ανάκτηση θερμότητας, προαιρετικά με ενσωματωμένα ή εξωτερικά εξαρτήματα ? θέρμανση νερού ή ηλεκτρική, ψύξη με βάση το νερό ή άμεση ψύξη, αποσβεστήρες διακοπής λειτουργίας και παρακάμψεις κ.λπ.

Χάρη στον πλαστικό εναλλάκτη ανάκτησης θερμότητας Οι μονάδες αυτές είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για τον αερισμό των εγκαταστάσεων εστίασης.

Οι εναλλάκτες διασταυρούμενης ροής συνιστώνται ιδιαίτερα για λόγους υγιεινής. Οι εναλλάκτες διασταυρούμενης ροής εξαιρούνται επίσης από την ErP για εξαερισμό κουζίνας.


Πιστοποιήσεις


Δείτε τον κατάλογο με όλα τα προϊόντα της εταιρείας Atrea: