Πάνω

Μονάδες Κεντρικού Αερισμού


Σειριακά παραγόμενες ευέλικτες συμπαγείς μονάδες HVAC σχεδιασμένες για εγκατάσταση σε εσωτερικούς χώρους, με εναλλάκτη ανάκτησης θερμότητας αντιρροής με απόδοση έως 93 % και εξαιρετικά αποδοτικούς ανεμιστήρες EC. Οι μονάδες παρέχονται σε μια ευέλικτη έκδοση που επιτρέπει την εγκατάσταση τόσο σε όροφο όσο και κάτω από την οροφή. Επιπλέον, οι πλευρές των μονάδων μπορούν να αντιστραφούν κατά την εγκατάσταση, δηλαδή αλλάζουν ο αέρας τροφοδοσίας και εξαγωγής. Αυτό εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο μεταβλητότητας κατά την εγκατάσταση στο χώρο. Τα προαιρετικά εξαρτήματα (πηνίο θέρμανσης ζεστού νερού και αποσβεστήρες κλεισίματος κ.λπ.) προορίζονται κυρίως για εξωτερική εγκατάσταση.


Ανάλογα με τις απαιτήσεις μας για τις λειτουργίες, την άνεση και τη λειτουργία τους, οι μονάδες μπορούν να εξοπλιστούν με ένα από τα συστήματα ελέγχου που διατίθενται και λειτουργούν χειροκίνητα, μέσω ρυθμίσεων χρόνου ή μέσω αισθητήρων (όπως υγρασία ή CO2).

Οι μονάδες είναι επίσης διαθέσιμες στη λεγόμενη «υγειονομική έκδοση» με πιστοποιητικό από το ινστιτούτο της Γερμανίας για την υγιεινή του εξοπλισμού HVAC ILH Berlin.


Πιστοποιήσεις


Πλεονεκτήματα της σειράς κεντρικού αερισμού DUPLEX Flexi

Κατασκευή φιλική προς τον εγκαταστάτη.

Πολύ μεταβλητή και εύκολα ρυθμιζόμενη στο χώρο.

Μεταβλητότητα σύνδεσης Spigot.

Ευέλικτη τοποθέτηση.

Συμπαγής κατασκευή.

Τοποθέτηση σε δάπεδο ή οροφή.

Απόδοση ανάκτησης θερμότητας 92 %.

Πιστοποίηση υγιεινής VDI 6022.

Στάνταρ διεπαφή Διαδικτύου.

Πιστοποίηση PHI (Passive House Institute).

θέρμανση και ψύξη.

Συνεχής έλεγχος ροής και πίεσης.

100 % by-pass

EDW THA EMFANIZEI TO PROION