Πάνω

Fan Coil


Συσκευή θέρμανσης και ψύξης Luna

Το Luna της Flowair είναι μια ευέλικτη μονάδα για θέρμανση και ψύξη αντιπροσωπευτικών χώρων. Luna σημαίνει άνεση στη χρήση - προηγμένος έλεγχος και μοντέρνο στυλ που ταιριάζει σε κάθε περιβάλλον. Η καινοτόμος χωρική ροή αέρα εξασφαλίζει βέλτιστη κατανομή θερμοκρασίας στο δωμάτιο. Επιπλέον, τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται επιτρέπουν την αποτελεσματική συνεργασία με πηγές θερμότητας χαμηλής θερμοκρασίας, διασφαλίζοντας την ελαχιστοποίηση του λειτουργικού κόστους.

Περιγραφή προϊόντος

Η αυτόματη ροή αέρα 360° χάρη στη χρήση ενεργοποιητών επιτρέπει στον αέρα να παρέχεται πάντα στη βέλτιστη γωνία. Το ακροφύσιο αέρα μπορεί να λειτουργήσει σε αυτόματη ή χειροκίνητη λειτουργία. Η χειροκίνητη λειτουργία επιτρέπει στο χρήστη να ρυθμίσει το ακροφύσιο από τον ελεγκτή T-box Zone. Οι συσκευές Luna μπορούν επίσης να λειτουργήσουν με άλλες συσκευές εντός του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ FLOWAIR

Οι κεντρικά ελεγχόμενες συσκευές γνωρίζουν ακριβώς πότε πρέπει να λειτουργούν, γεγονός που αποφέρει μια σειρά από εξοικονομήσεις. Ο ελεγκτής T-box με οθόνη αφής, που είναι ο εγκέφαλος του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, σας επιτρέπει επίσης να ελέγχετε όλες τις συσκευές από ένα μέρος.


Αποδοτικότητα

Το Luna σχεδιάστηκε για χρήση σε ανοιχτούς, ψηλούς χώρους. Τα αποδοτικά εξαρτήματα σε συνδυασμό με ιδιόκτητους αλγόριθμους εργασίας εγγυώνται γρήγορη επίτευξη της καθορισμένης θερμοκρασίας.

Ελαχιστοποίηση κόστους

Οι μονάδες Luna παρέχουν άνεση ακόμα και όταν χρησιμοποιούνται με πηγές θερμότητας χαμηλής θερμοκρασίας. Και οι έξυπνοι αλγόριθμοι διαχείρισης θερμοκρασίας εξασφαλίζουν λειτουργική εξοικονόμηση.

Επεξεργασία του εσωτερικού

Το μοντέρνο μινιμαλιστικό στυλ και η δυνατότητα εξατομίκευσης του περιβλήματος του επιτρέπουν να ταιριάζει σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

Πάντα ομοιόμορφη κατανομή αέρα

Το αυτόματα ρυθμιζόμενο, καινοτόμο ακροφύσιο παροχής αέρα 360° εγγυάται ομοιόμορφη κατανομή αέρα ανεξάρτητα από τον τρόπο λειτουργίας ή το ύψος της συσκευής.


FLOWAIR SYSTEM, δηλαδή έξυπνος έλεγχος

Οι συσκευές Luna είναι εξοπλισμένες με πλήρες σύστημα τροφοδοσίας και αυτοματισμού ελέγχου. Ο ενσωματωμένος, ελεύθερα προγραμματιζόμενος ελεγκτής δίνει ευρείες δυνατότητες επικοινωνίας με τη συσκευή. Οι πρωτότυποι αλγόριθμοι εργασίας προσαρμοσμένοι στο σχεδιασμό των συσκευών εγγυώνται λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Πιθανή ενσωμάτωση σε συστήματα εξωτερικού ελέγχου όπως το Modbus RTU και το FLOWAIR SYSTEM.


Επεξεργασία του εσωτερικού

Το Luna χρησιμοποιείται σε αντιπροσωπευτικούς εμπορικούς χώρους, όπως εκθέσεις αυτοκινήτων. σε εμπορικές εγκαταστάσεις: σούπερ μάρκετ μεγάλου μεγέθους, εμπορικές στοές. πολυώροφα εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης, π.χ. εκθεσιακές αίθουσες, εγκαταστάσεις logistics, κέντρα διανομής, αποθήκες και σε μεσαίου μεγέθους βιομηχανικές εγκαταστάσεις που απαιτούν εγκατάσταση οροφής.

Λειτουργία συσκευής

Ο αέρας αναρροφάται από πάνω από τη συσκευή από έναν ακτινωτό ανεμιστήρα. Στη συνέχεια κατευθύνεται στον εναλλάκτη νερού και διοχετεύεται στο δωμάτιο μέσω ενός κινητού ακροφυσίου 360°, σε κατάλληλη γωνία ανάλογα με τον τρόπο λειτουργίας της συσκευής. Το Luna έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε ανακυκλωμένο αέρα. Ωστόσο, παρέχοντας αγωγούς εξαερισμού πάνω από τη συσκευή, μπορεί να λειτουργήσει με αερισμό ή μικτό αέρα, επιτρέποντας έτσι τη συνεργασία με συσκευές Cube.


Χαρακτηριστικά Luna:

θέρμανση

ψύξη

ανακυκλοφορία/ανάμειξη αέρα

αυτόματη αποστρωμάτωση

διανομή αέρα στο δωμάτιο

φιλτράρισμα αέρα δωματίου (προαιρετικό)

συνεργασία με πηγές θερμότητας, π.χ. Αντλία θερμότητας Aura


Συνεργασία με αντλία θερμότητας

Το Luna είναι μια συσκευή έτοιμη να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που θέτει η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το κλίμα, κάτι που σημαίνει την ανάγκη εξάλειψης του άνθρακα στον τομέα θέρμανσης και ψύξης. Όλες οι μονάδες χρησιμοποιούν αποδοτικά εξαρτήματα που σας επιτρέπουν να διατηρείτε την άνεση στο δωμάτιο ακόμα και όταν χρησιμοποιούνται με πηγές θερμότητας χαμηλής θερμοκρασίας. Ο προηγμένος έλεγχος εγγυάται συνεργασία χωρίς συντήρηση με τις αντλίες θερμότητας Aura από την προσφορά FLOWAIR. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα της λύσης είναι η χρήση του νερού ως μέσο θέρμανσης ή ψύξης, το οποίο εγγυάται μεγαλύτερη ασφάλεια και χαμηλότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο σε σύγκριση με τα συστήματα κλιματισμού φρέον.

Επιλογές συναρμολόγησης

Οι μονάδες Luna είναι ιδανικές για ψηλά δωμάτια με ανοιχτές οροφές, αλλά ο σχεδιασμός της συσκευής επιτρέπει επίσης την εγκατάσταση των συσκευών σε ψευδοροφή. Κατά την εγκατάσταση πρέπει να τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις.

EDW THA EMFANIZEI TO PROION