Πάνω

Αερισμός Υψηλής απόδοσης για σχολικές αίθουσες

Aspircomfort Class 620H

Μονάδα ανάκτησης θερμότητας μονόκλινου δωματίου για οριζόντια εφαρμογή αφιερωμένη στην ανανέωση του αέρα χωρίς σπατάλη ενέργειας.

Η μονάδα είναι πλήρης και έτοιμη για χρήση, είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για μονόκλινα δωμάτια όπου δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση αγωγών.

Χάρη στα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά και τα συστατικά του, το ASPIRCOMFORT CLASS 620H είναι σε θέση να επιτύχει απόδοση ανάκτησης άνω του 90%.

Τις χειμερινές και καλοκαιρινές περιόδους υπάρχει σημαντική ενεργειακή ανάκτηση του αέρα ανανέωσης που εισάγεται στο δωμάτιο.

Παρακάτω τα βασικά χαρακτηριστικά της μονάδας αερισμού

Πλαίσιο με αυτοκόλλητη λαμαρίνα με εσωτερικό μονωμένο από πολυαιθυλένιο.

Εναλλάκτης αντίθετου ρεύματος πολυπροπυλενίου πολύ υψηλής απόδοσης. Χαμηλές θερμοκρασίες κατάψυξης και λειτουργία έως -25 oc.

Φυγοκεντρικοί ανεμιστήρες χωρίς ψήκτρες προς τα εμπρός με ηλεκτρονικό μοτέρ και διαμορφωτικό έλεγχο. Πολύ υψηλή απόδοση και χαμηλά επίπεδα θορύβου.

ePM1 Φίλτρα 70% με χαμηλή απώλεια κεφαλής. Αφαιρείται εύκολα αφαιρώντας τα κάτω εξωτερικά πάνελ.

Δωρεάν ψύξη στο εσωτερικό της μονάδας με γενναιόδωρη ροή αέρα και αποσβεστήρα με μηχανοκίνητο ενεργοποιητή.

Έλεγχος 4 στροφών ανεμιστήρα, αντιψυκτικό, αυτόματη παράκαμψη, αισθητήρες θερμοκρασίας, πηνία μετά τη θέρμανση και αυτόματο σήμα βρώμικου φίλτρου.

Ο πίνακας ελέγχου CH193VMC είναι υποχρεωτικός για τη λειτουργία της μονάδας.


Χαρακτηριστικά προϊόντος

Το άνοιγμα των παραθύρων δεν είναι πάντα αρκετό για να βελτιώσει πραγματικά την ποιότητα του αέρα που αναπνέετε. Σε μια τάξη κανονικού μεγέθους, για να ανανεωθεί πλήρως ο αέρας, τα παράθυρα πρέπει να μένουν ανοιχτά για 20 λεπτά κάθε 40 λεπτά. Μια δύσκολη λύση στην εφαρμογή, ειδικά το χειμώνα.

Πώς πρέπει να προετοιμαστούμε για τη νέα σχολική χρονιά; Εδώ μπαίνει ο ελεγχόμενος μηχανικός αερισμός. Ένα άρθρο στο orizzontescuola.it λέει: «Για πρώτη φορά τεκμηριώθηκε ότι ο διπλασιασμός της ροής του αέρα μέσω συστημάτων ελεγχόμενου μηχανικού αερισμού (MEV), που υπολογίζεται σε κυβικά μέτρα ανά ώρα μέσα σε ένα κλειστό δωμάτιο, μειώνει τη συγκέντρωση των μολυσμένων σωματιδίων κατά 99 ,6%».

Για το λόγο αυτό, τα συστήματα εξαερισμού είναι χρήσιμα για τη βελτίωση των συνθηκών και της άνεσης του δωματίου όπου περνάμε τον χρόνο μας.