Πάνω

Προγραμματιζόμενος θερμοστάτης LED


Θερμοστάτης Fantini Cosmi C800WIFI


Ο νέος προγραμματιζόμενος θερμοστάτης LED,C800WIFI της Fantini Cosmi είναι πραγματικά τόσο έξυπνος ώστε να είναι πολύ απλός!


Συνδυάζει μια εξαιρετική απλοποίηση σχεδιασμού, ευκολία στη χρήση και πολύ προηγμένα χαρακτηριστικά, χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη του.


Πολλά περισσότερα από έναν απλά "Έξυπνο" θερμοστάτη

Δυναμική Γεωτοποθεσία

Υπολογίζει τον αποτελεσματικό χρόνο που χρειάζεται για να φύγετε από το σπίτι ή να πλησιάσετε και προσαρμόζει το σύστημα ρύθμισης ανάλογα με την πραγματική παρουσία στα δωμάτια.

Αντίληψη Θερμοκρασίας

Προσαρμόζει την άνεση αφού αξιολογήσει την πραγματική αίσθηση ζεστασιάς, λαμβάνοντας υπόψη την παράμετρο υγρασίας, εκτός από τη θερμοκρασία.

Περιβαλλοντική Εξοικονόμηση

Εμφανίζει τα στατιστικά στοιχεία χρήσης και τα αποτελέσματα βελτιστοποίησης, εμφανίζοντας τον αντίκτυπο της περιβαλλοντικής εξοικονόμησης, όσον αφορά τα φυτεμένα δέντρα.

Προσαρμόσιμος Ελεγχος GAIN (AGC)

Χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη, μαθαίνει τον χρόνο για να αποκτήσει ένα πλήρως λειτουργικό σύστημα, βελτιστοποιώντας τις συμπεριφορές και την κατανάλωση.

Τηλεχειρισμός από Εφαρμογή

Μπορείτε να ρυθμίσετε και να διαχειριστείτε τον προγραμματιζόμενο θερμοστάτη από την εφαρμογή, καθώς και χρησιμοποιώντας τα κουμπιά αφής.

Τοποθέτηση σε Τοίχο και Διαχωριστικό

Βρείτε την τέλεια λύση εγκατάστασης, τώρα και σε στρογγυλά ή τετράγωνα κουτιά μονάδων.


Ποιο μοντέλο είναι κατάλληλο για εσάς;


Εδώ είναι μερικές λεπτομέρειες που θα σας καθοδηγήσουν στην επιλογή.


4 Μοντέλα. Διαφορετικά σχήματα και τρόποι εγκατάστασης για να είναι κατάλληλα για κάθε σπίτι.


Διπλό τροφοδοτικό. Μπορείτε να επιλέξετε τη λειτουργία που προτιμάτε, με μπαταρίες ή καλώδια για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη συνέχεια.


3 λειτουργίες ελέγχου. Οθόνη αφής, APP, φωνητικός έλεγχος (κατ' απαίτηση).

EDW THA EMFANIZEI TO PROION