Πάνω

Αεροκουρτίνες

Η Frenger έχει εκτεταμένη εμπειρία που χρονολογείται από πάνω από 80 χρόνια και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή τεχνολογιών ψύξης και θέρμανσης που βασίζονται στο νερό.

Η Frenger χρησιμοποιεί τη χρήση τεχνολογίας θερμογραφίας αιχμής με κάμερες θερμικής απεικόνισης FLIR, οι οποίες βοηθούν στον προσδιορισμό του πιο αποτελεσματικού τρόπου βελτίωσης των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων του έργου, καθώς και στην περαιτέρω ανάπτυξη της τεχνολογίας χωροταξίας τους.

Για να ανταποκριθεί στις αρχιτεκτονικές προσδοκίες, η Frenger χρησιμοποιεί τρισδιάστατη μοντελοποίηση που δημιουργείται από υπολογιστή χρησιμοποιώντας διάφορα διαφορετικά πακέτα λογισμικού σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένων των Solidworks, Revit και μπορεί ακόμη και να παράγει κτίρια.


Frenger SURFACE MOUNTED - AIR CURTAIN

Αυτές οι επιφανειακές αεροκουρτίνες δημιουργούν ένα φράγμα αέρα, το οποίο βοηθά στην αποφυγή κρύων ρευμάτων δημιουργώντας έτσι ένα άνετο εσωτερικό κλίμα. Οι απώλειες ενέργειας μέσω των ανοιγμάτων μειώνονται, πράγμα που σημαίνει σημαντική εξοικονόμηση.

Όταν οι πόρτες είναι κλειστές, η Αεροκουρτίνα θα συμβάλει στη θέρμανση γύρω από τον χώρο εισόδου, εάν απαιτείται. Ο θερμαινόμενος αέρας από τη μονάδα θα βοηθήσει επίσης να στεγνώσει κάθε νερό/χιονόνερο που σύρεται σε μια είσοδο, βοηθώντας έτσι στη δημιουργία ενός ασφαλέστερου περιβάλλοντος.


Δείτε τον κατάλογο με όλα τα προϊόντα της εταιρείας Frenger: