Πάνω

Εξαερισμός Δωματίων

Όλη η τεχνολογία που χρειάζεστε για να διατηρήσετε τον αέρα σας υγιή χωράει πίσω από την ταπετσαρία

Το Fresh-r αποτελείται από μια δομή κουτιού με δύο ανεμιστήρες που φυσούν σε αντίθετες κατευθύνσεις. Ανάμεσα σε αυτούς τους αναπνευστήρες βρίσκεται ο πιο αποτελεσματικός εναλλάκτης θερμότητας αέρα-αέρα που έχει αναπτυχθεί ποτέ. Συνεχίζει να ανακτά τη θερμότητα με μέγιστη απόδοση ακόμη και σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν.

Αυτό το καθιστά τον μοναδικό εξαερισμό με ανάκτηση θερμότητας που απλά συνεχίζει να λειτουργεί δηλαδή χωρίς παράκαμψη ή ηλεκτρική θέρμανση σε χαμηλές θερμοκρασίες. Καθοδηγείται από τη ζήτηση από CO2 και H2O. αυτό σημαίνει ότι λειτουργεί μόνο όταν είναι απαραίτητο.


Πλεονεκτήματα συστήματος Fresh-r

Το Fresh-r συνδέει t Wi-Fi για να παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την ποιότητα του αέρα, την απόδοση, τις ενημερώσεις και την προγνωστική συντήρηση.

Το προαιρετικό φίλτρο σωματιδίων εμποδίζει τη γύρη και τα σωματίδια όπως τα σωματίδια ντίζελ να εισέλθουν στα σπίτια. Το φίλτρο αντικαθίσταται εύκολα μόνοι σας.

Στο Fresh-r, η ανάκτηση θερμότητας γίνεται μέσω του χαλκού, ο οποίος μεταφέρει τη θερμότητα 1000 φορές καλύτερα από το πλαστικό, με αποτέλεσμα θερμική απόδοση 90% στα 60 m³ ανά ώρα, 87% στα 80 m³ ανά ώρα και 84% στα 120 m³ ανά ώρα.

Το Fresh-r είναι εύκολο στην εγκατάσταση, επειδή δεν χρειάζονται γραμμές παροχής αέρα και λίγες γραμμές εκκένωσης αέρα. Η συντήρηση είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί μόνοι σας λόγω του αρθρωτού σχεδιασμού.

Το Fresh-r αερίζεται μόνο όταν είναι απαραίτητο χάρη στον ενσωματωμένο αισθητήρα CO2. Αυτό απαιτεί πολύ λιγότερη ενέργεια από τον συνεχή αερισμό. Κατά μέσο όρο, το Fresh-r καταναλώνει μόνο 6 W.

Η έρευνα δείχνει ότι, σε επίπεδα 2000 σωματιδίων CO2 ανά εκατομμύριο (PPM), η ικανότητά μας να παίρνουμε καλές αποφάσεις μειώνεται κατά 6%. Το Fresh-r διασφαλίζει ότι τα επίπεδα CO2 παραμένουν κάτω από 1200 PPM.

Δεδομένου ότι εξοικονομείται σχεδόν όλη η ενέργεια που απαιτείται για τη θέρμανση και επειδή το κόστος χρήσης και συντήρησης είναι εξαιρετικά χαμηλό, ένα Fresh-r πληρώνει για τον εαυτό του μέσα σε έξι χρόνια κατά μέσο όρο.

Το Fresh-r διατηρεί τόσο πολλή θερμότητα στο εσωτερικό του που δεν είναι καθόλου απαραίτητη επιπλέον θέρμανση. Αυτή είναι μια διαφορά 1,5 τόνων CO2 κάθε χρόνο για ένα μέσο σπίτι.

Μετρώντας συνεχώς το CO2 και την υγρασία και αερίζοντας μόνο όταν είναι απαραίτητο, το Fresh-r διατηρεί τον εσωτερικό αέρα υγιή και το σπίτι σας απαλλαγμένο από μούχλα.

Το Fresh-r διασφαλίζει ότι είναι άνετο στο εσωτερικό με εξαερισμό βάσει ζήτησης και φιλτράρισμα σωματιδίων χωρίς ρεύματα και με λιγότερο θόρυβο από το εξωτερικό.

Ο Fresh-r είναι ο μόνος διαθέσιμος αναπνευστήρας ανάκτησης θερμότητας που λειτουργεί επίσης με μέγιστη απόδοση σε θερμοκρασίες κατάψυξης. Έτσι, το Fresh-r είναι ο μόνος αναπνευστήρας ανάκτησης θερμότητας που είναι έτοιμος για NZEB.