Πάνω

Εξαερισμός μπάνιου

Έξυπνος αερισμός μπάνιου

Με μοναδικό αισθητήρα οσμών, ασυναγώνιστη ικανότητα εξαγωγής και προηγμένο έλεγχο υγρασίας, το Intellivent ICE είναι βελτιστοποιημένο για να παράγει ένα φρέσκο και άνετο κλίμα στο μπάνιο.

Αισθητήρας ποιότητας αέρα

Το Intellivent ICE είναι ο μόνος ανεμιστήρας μπάνιου στον κόσμο εξοπλισμένο με αισθητήρα ποιότητας αέρα που είναι σε θέση να ανιχνεύει έντονες οσμές. Όταν ο αισθητήρας ανιχνεύσει μια έντονη οσμή, η ταχύτητα του ανεμιστήρα αυξάνεται και εξουδετερώνει γρήγορα τη μυρωδιά για να εξασφαλίσει ότι ο αέρας είναι πάντα φρέσκος.

Ανώτερη απόδοση πίεσης

Ο ανεμιστήρας είναι εντελώς ασυναγώνιστος όσον αφορά την ικανότητα εξαγωγής, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει σε μεγάλους αγωγούς και να λυγίσει χωρίς να διακυβεύεται ο αερισμός.

Αναπτύχθηκε, σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στη Σουηδία

Το Intellivent ICE είναι ο λάτρης του μπάνιου του μέλλοντος και είναι προϊόν εξειδικευμένης δεξιοτεχνίας, προηγούμενη εμπειρία, ακρίβεια και ακρίβεια. Σουηδική ποιότητα με τεχνολογία και σχεδιασμό σε τέλεια αρμονία.

Intellivent 2.0 white / black Exp

Το Intellivent? είναι ένας ανεμιστήρας μπάνιου για χώρους όπως μπάνια, τουαλέτες και δωμάτια πλυντηρίων.

Έξυπνος και αυτορυθμιζόμενος έλεγχος υγρασίας

Ένα μοντέλο - όλες οι λειτουργίες

Αθόρυβο - μόνο 21 dB

Κατάλληλο για τοποθέτηση σε τοίχο και οροφή

Καθαρίζεται εύκολα αφαιρώντας την πτερωτή


Βελτιστοποίηση μέσω της εφαρμογής

Με την εφαρμογή Bluetooth Fresh Ventilation, μπορείτε να προσαρμόσετε πολλές λειτουργίες σύμφωνα με τις ιδιαίτερες συνθήκες σας. Αυτό είναι πολύ πρακτικό εάν ο ανεμιστήρας είναι τοποθετημένος στην οροφή και η οθόνη αφής είναι δύσκολο να προσεγγιστεί.

Οθόνη αφής

Μια διαισθητική και μοναδική οθόνη αφής ενεργοποιείται όταν αγγίζετε το κουμπί On/Off. Οι πιο σημαντικές λειτουργίες του ανεμιστήρα μπορούν να ελεγχθούν από εδώ. Όταν τελειώσετε, η οθόνη μειώνεται και γίνεται ξανά σχεδόν αόρατη. Και ο ανεμιστήρας μπορεί να επαναφερθεί στις προεπιλεγμένες εργοστασιακές ρυθμίσεις με το απλό πάτημα ενός κουμπιού.

Απλή εγκατάσταση

Χάρη στον πρακτικό σχεδιασμό και τις ταχείας σύνδεσης καλωδίων, το Intellivent ICE είναι εύκολο τόσο στην τοποθέτηση όσο και στην εγκατάσταση. Όταν θέλετε να καθαρίσετε τον ανεμιστήρα, η πτερωτή αφαιρείται εύκολα με το ένα χέρι. Ο ανεμιστήρας είναι πιστοποιημένος για τοποθέτηση σε οροφή και τοίχο.

Εξαιρετικά ήσυχο

Αν και το Intellivent ICE είναι εξοπλισμένο με έναν νέο, σημαντικά πιο ισχυρό κινητήρα από όλους τους προκατόχους του, ο ανεμιστήρας είναι σχεδόν αθόρυβος.

Εργονομική πρόσοψη

Η σχεδιαστική πρόσοψη τοποθετείται εύκολα στον ανεμιστήρα με μαγνητικό εξάρτημα.

Αυτορυθμιζόμενος έλεγχος υγρασίας

Το Intellivent ICE διαθέτει πλήρως αυτόματο έλεγχο υγρασίας, που σημαίνει ότι ενεργοποιείται αυτόματα όταν ανιχνεύσει αυξημένο επίπεδο υγρασίας. Όταν η υγρασία στο δωμάτιο αυξάνεται, ο ανεμιστήρας αυξάνει τη ροή του αέρα για να διασφαλίσει ότι το κλίμα στο μπάνιο παραμένει άνετο.


Αυτονομία

Ένα από τα έξυπνα χαρακτηριστικά του Intellivent ICE είναι ο αισθητήρας φωτός του. Ο ανεμιστήρας αναγνωρίζει πότε μπαίνετε σε ένα δωμάτιο και ενεργοποιείται. Αυτό σημαίνει ότι, μαζί με το πρόγραμμα αερισμού που ξεκινά μετά την αδράνεια του ανεμιστήρα για 26 ώρες, ο ανεμιστήρας είναι πλήρως αυτόνομος. Επομένως, ο ανεμιστήρας είναι ιδανικός για οποιεσδήποτε περιοχές υπόκεινται σε υγρασία και οσμές. Ιδανικό για μπάνια, υπόγεια ή εξοχικές κατοικίες.