Πάνω

Αποκεντρωμένες λύσεις Μηχανικού Αερισμού


Τα συστήματα Helty προσφέρουν καινοτόμες αποκεντρωμένες λύσεις μηχανικού αερισμού με φιλτράρισμα αέρα και ανάκτηση θερμότητας.

Η ευρεία γκάμα εύκολων στην εγκατάσταση προϊόντων μας διευκολύνει τον σχεδιασμό και την ενσωμάτωση της συνεχούς ανταλλαγής αέρα και του καθαρισμού από δωμάτιο σε δωμάτιο.

Για πιο υγιή, πιο άνετα και ενεργειακά αποδοτικά κτίρια.


Επιτοίχια HRV

Οι επιτοίχιες HRV Helty είναι ελεγχόμενες μονάδες μηχανικού αερισμού με ανάκτηση θερμότητας σχεδιασμένες να φέρνουν φρέσκο και καθαρό αέρα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, με ιδιαίτερη προσοχή στην ενεργειακή απόδοση. Ιδανικό για την ενσωμάτωση συστημάτων αερισμού ανάκτησης θερμότητας σε υπάρχοντα κτίρια χωρίς επεμβατικές εργασίες.


Ενσωματωμένα χωνευτά HRV

Τα καλά ενσωματωμένα συστήματα HRV είναι κατάλληλα για έργα ενεργειακής ανακαίνισης και νέα κτίρια υψηλής απόδοσης (nZEB) που απαιτούν προηγμένες λύσεις ελεγχόμενου μηχανικού αερισμού χωρίς συμβιβασμούς στην αισθητική και τις διαστάσεις. Η εγκατάσταση του συστήματος στο πάχος του τοίχου απλοποιεί τη φάση σχεδιασμού και προσφέρει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης ενός συστήματος εξαερισμού ανάκτησης θερμότητας σε οποιοδήποτε περιβάλλον χωρίς να αφαιρείται ο χώρος διαβίωσης.


HRV για ανάπλαση

Σε παρεμβάσεις ενεργειακής απόδοσης, ο σωστός σχεδιασμός της ανταλλαγής αέρα μέσω του αερισμού ανάκτησης θερμότητας παίζει καθοριστικό ρόλο. Σε όλο και πιο ερμητικά και σφραγισμένα κτίρια, τα ελεγχόμενα συστήματα μηχανικού αερισμού με ανάκτηση θερμότητας είναι απαραίτητα για τη διασφάλιση του κατάλληλου αερισμού και της υγείας των εσωτερικών χώρων χωρίς να επηρεάζεται η βελτιωμένη απόδοση του κτιρίου.


Πιστοποιημένη ποιότητα και απόδοση

Οι επιδόσεις των συστημάτων εξαερισμού Helty αναγνωρίζονται από το Casa Clima Quality Seal και έχουν λάβει τις επικυρώσεις SIMA και BioSafe.


Δείτε τον κατάλογο με όλα τα προϊόντα της εταιρείας Helty: