Πάνω

Αερισμός μπάνιου

Πρέπει να υπάρχει εξαερισμός στο μπάνιο, όχι κρύα ρεύματα.

Μετά το ντους ή το μπάνιο, ο αέρας στο μπάνιο μπορεί σχεδόν να κοπεί από τον ατμό. Όποιος δεν ανοίγει τώρα το παράθυρο για αερισμό, κινδυνεύει να σχηματιστεί μούχλα. Δυστυχώς, όταν ανοίγετε το παράθυρο, η υγρασία στον αέρα αντλεί θερμότητα και από το μπάνιο.

Ειδικά το χειμώνα, το μπάνιο μπορεί να κρυώσει δυσάρεστα μετά από λίγα μόλις λεπτά. Το κόστος θέρμανσης αερίζεται έξω από το παράθυρο, αλλά αυτό δεν χρειάζεται?


Η λύση: Ο αερισμός του μπάνιου σας!

Ο αερισμός μπάνιου 3 σε 1:

1. Ανεμιστήρας μονόκλινου δωματίου iV-Twin+

2. Ελεγκτής sMove s4

3. Υγροστάτη HYG18


Γρήγορη εγκατάσταση και υψηλή απόδοση

Ανεμιστήρας μονόκλινου δωματίου iV-Twin+

Το iV-Twin+ συνδυάζει δύο ανεμιστήρες σε έναν. Η ροή αέρα τροφοδοσίας και εξαγωγής διαχωρίζονται κάθετα μεταξύ τους. Στις κορυφές υγρασίας, η μονάδα εξαερισμού επιτυγχάνει ροή όγκου αέρα έως και 45 m³/h. Χάρη στους δύο κεραμικούς συσσωρευτές θερμότητας, το iV-Twin+ έχει υψηλή ανάκτηση θερμότητας 94%. Η εγκατάσταση μέσω διάτρησης οπών πυρήνα απλοποιεί σημαντικά την ανακαίνιση του μπάνιου.

Ελεγκτής sMove s4

Με το sMove μπορούν να ρυθμιστούν διαισθητικά έως και 4 μονάδες αερισμού. Λόγω του μοντέρνου σχεδιασμού του με ένα επίπεδο περίβλημα, εντάσσεται διακριτικά στην ατμόσφαιρα του μπάνιου σας. Με τη λειτουργία Touch&Slide, μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα τα προκαθορισμένα στάδια αερισμού και η λειτουργία παύσης. Με πρόσθετους αισθητήρες, η λειτουργικότητα του sMove μπορεί να επεκταθεί.

Υγροστάτη HYG18

Για την παρακολούθηση της υγρασίας στο μπάνιο, ο υγροστάτης δωματίου μετρά την υγρασία και τη θερμοκρασία. Και οι δύο τιμές μπορούν να διαβαστούν στην καθαρή οθόνη LED. Όταν ξεπεραστεί η υγρασία, ο ανεμιστήρας μεταβαίνει αυτόματα στη λειτουργία εξάτμισης μέχρι να αποκατασταθεί η κανονική υγρασία.


Δείτε επιπλέον προτάσεις της inVENTer για το μπάνιο