Πάνω

Σειρά RHP

Καινοτόμα προϊόντα με ενσωματωμένη αντλία θερμότητας

Ανετο μικροκλίμα όλο το χρόνο!

Ανετη θέρμανση

Φρέσκος αέρας

Ανετη ψύξη

Καθαρός ΑΕΡΑΣ

Έλεγχος υγρασίας


EDW THA EMFANIZEI TO PROION

Αποδοτική εξοικονόμηση ενέργειας

Η εφαρμογή μιας τόσο περίπλοκης τεχνικής λύσης όχι μόνο επεκτείνει την εφαρμογή της μονάδας, αλλά επίσης διασφαλίζει υψηλή απόδοση λόγω δύο σταδίων ανάκτησης ενέργειας (από περιστροφικό εναλλάκτη θερμότητας και αντλία θερμότητας).


Προηγμένη λειτουργία

Ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί τις διαδικασίες των μονάδων εξαερισμού, να ορίζει παραμέτρους και να επιλέγει τις επιθυμητές λειτουργίες όχι μόνο στο control panel, αλλά και μέσω smartphone ή μέσω σύνδεσης στο internet και στο webserver.

Όλες οι παράμετροι λειτουργίας προσαρμόζονται εύκολα

Λεπτομερής χαρτογράφηση των παραμέτρων


Πλεονεκτήματα των μονάδων RHP

Πώς λειτουργεί αυτή η μονάδα σε τρόπους θέρμανσης και ψύξης;

Αρχές Λειτουργίας:

Σύστημα ανάκτησης θερμότητας δύο σταδίων:

Στάδιο 1 - περιστροφικός εναλλάκτης θερμότητας ενθαλπίας

Στάδιο 2 - αναστρέψιμη αντλία θερμότητας


Λειτουργία θέρμανσης το χειμώνα

Ο περιστροφικός εναλλάκτης θερμότητας όχι μόνο θερμαίνει τον παρεχόμενο αέρα, αξιοποιώντας την ενέργεια από τον αέρα απόρριψης, αλλά επίσης αναγεννά ένα μέρος της υγρασίας και υγραίνει τον καθαρό αέρα προσαγωγής. Η αντλία θερμότητας λειτουργεί το χειμώνα ως το δεύτερο στάδιο ανάκτησης θερμότητας, θερμαίνοντας τον αέρα στην απαιτούμενη θερμοκρασία.

Λειτουργία ψύξης το καλοκαίρι

Ο περιστροφικός εναλλάκτης θερμότητας εξοικονομεί ψύξη και εξαλείφει την υπερβολική υγρασία. Το καλοκαίρι το RHP λειτουργεί ως κλιματιστικό - ψύχοντας τον αέρα προσαγωγής στην απαιτούμενη θερμοκρασία.


Βέλτιστη απόδοση

Εάν θέλουμε να παρέχουμε ένα άνετο περιβάλλον στις εγκαταστάσεις, είναι απαραίτητο να ελέγχεται ένας μεγάλος αριθμός παραμέτρων αέρα: θερμοκρασία, υγρασία, καθαρότητα και συγκέντρωση CO2. Συνήθως, αυτό επιτυγχάνεται με πολλά ανεξάρτητα συστήματα - συστήματα θέρμανσης, κλιματισμού, αερισμού, υγρασίας αέρα και καθαρισμού αέρα. Μια τέτοια λύση έχει ελάχιστα μειονεκτήματα: μια μεγάλη αρχική επένδυση, μια περίπλοκη και δαπανηρή λειτουργία, μεγάλη πιθανότητα αστοχιών, εσφαλμένες ρυθμίσεις Η μονάδα KOMFOVENT RHP εκτελεί όλες τις εσωτερικές λειτουργίες μικροκλίματος - "5in1"! αερίζει τα δωμάτια, παρέχει καθαρό και φρέσκο αέρα, το ζεσταίνει ή το ψύχει ανάλογα με τις ανάγκες. Ο έλεγχος υγρασίας εξαλείφει την υπερβολική υγρασία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ή υγραίνει τον αέρα το χειμώνα, όταν είναι πολύ στεγνό. Οι διαδικασίες ελέγχονται με έξυπνο αυτοματισμό, ο οποίος καθιστά τη συσκευή εξαιρετικά οικονομική και απαιτεί ελάχιστη προσοχή.

Υγιές μικροκλίμα

Κατά τη χρήση της λειτουργίας ψύξης RHP, αντί για το συνηθισμένο κλιματιστικό, πρέπει να δίνεται προσοχή στις καιρικές συνθήκες εκτός. Το RHP είναι ιδανικό για μέση κλιματική ζώνη. Το RHP διατηρεί ένα υγιές περιβάλλον (ο αέρας δεν στεγνώνει, δεν χρησιμοποιεί επανακυκλοφορία αέρα, δεν επανεμφανίζεται σε «κύκλο», αλλά παρέχεται από το εξωτερικό και επιπλέον φιλτράρεται). Τα αποτελεσματικά φίλτρα αέρα απομακρύνουν τη σκόνη, τα μικρά σωματίδια και τους μικροοργανισμούς από τον προσαγόμενο αέρα, έτσι το σπίτι θα έχει πάντα καθαρό και φρέσκο αέρα. Λόγω της ειδικής λειτουργίας του συστήματος RHP, η υγρασία μειώνεται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και διατηρείται κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Πάνω από όλα εξασφαλίζει το υψηλότερο επίπεδο άνεσης και ένα υγιές περιβάλλον. Ταυτόχρονα διατηρώντας χαμηλό λειτουργικό κόστος.

"Plug & Play"

Το RHP είναι μια πολυλειτουργική συσκευή που καταλαμβάνει σχετικά μικρό χώρο. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση, εύκολο στη διαχείριση και συντήρηση σε σύγκριση με λίγα ξεχωριστά (μη διασυνδεόμενα) συστήματα θέρμανσης, ψύξης και αερισμού. Η συσκευή είναι εντελώς έτοιμη για λειτουργία - απλώς "Plug & Play". Όλα τα εξαρτήματα εγκαθίστανται, ταιριάζουν και ελέγχονται στο εργοστάσιο.

Έξυπνος αυτοματισμός

Χάρη στον ολοκληρωμένο αυτοματισμό, το RHP είναι εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικό. Αυτή η αποτελεσματικότητα επιτυγχάνεται λόγω ευφυών αλγορίθμων ελέγχου, εκτεταμένων δυνατοτήτων ελέγχου και παρακολούθησης (οι συσκευές μπορούν να παρακολουθούνται μέσω Διαδικτύου, να διαχειρίζονται από υπολογιστή ή smartphone).


Δείτε τον κατάλογο με τα προϊόντα της εταιρείας Komfovent: