Πάνω

Ρυθμιστές όγκου ροής αέρα

Ελεγκτής Lindab UltraLink

Βέλτιστο κλίμα εσωτερικού χώρου - ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας. Το δημοφιλές UltraLink έχει γίνει πλέον ακόμη πιο έξυπνο και εύκολο στον έλεγχο. Η νέα έκδοση του UltraLink έρχεται με τεχνολογία bluetooth για ασύρματη και εύκολη θέση σε λειτουργία. Ανακαλύψτε το UltraLink Controller έναν νέο ρυθμιστή ροής όγκου με μοναδική τεχνολογία μέτρησης και ρύθμισης της ροής αέρα. Ακριβής και αξιόπιστη μέτρηση με υπερηχογράφημα

Το πραγματικά μοναδικό χαρακτηριστικό είναι ο αισθητήρας υπερήχων τεχνολογία. Μπορεί να μετρήσει τη ροή του αέρα, την ταχύτητα και θερμοκρασία με πολύ υψηλή ακρίβεια και αξιοπιστία, ακόμη και σε χαμηλή ροή αέρα και χωρίς περιττή απώλεια πίεσης. Αυτό σημαίνει ότι το ο αποσβεστήρας μπορεί να ρυθμίσει τη ροή του αέρα ακριβώς σωστά, ανεξάρτητα από τη ζήτηση.


Χωρίς περιττά εμπόδια στη ροή του αέρα

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά συστήματα, ο αισθητήρας βρίσκεται έξω από το ρεύμα αέρα, επομένως δεν υπάρχουν περιττά εμπόδια στη ροή του αέρα, μειώνοντας τη συσσώρευση σωματιδίων σκόνης και βρωμιάς.

Μέτρηση:

Ροή αέρα

Ταχύτητα

Θερμοκρασία


Γρήγορη και εύκολη θέση σε λειτουργία με τεχνολογία Bluetooth

Η εφαρμογή UltraLink είναι το τέλειο εργαλείο για την παρακολούθηση και τη ρύθμιση της ροής αέρα απευθείας μέσω μιας κινητής συσκευής, η οποία επιταχύνει την εγκατάσταση και τη θέση σε λειτουργία.

Με τον ελεγκτή UltraLink έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα πιο αποτελεσματικό και βελτιστοποιημένο σύστημα εξαερισμού με χαμηλό κόστος συντήρησης.Περιστρεφόμενος αισθητήρας UltraLink και περίβλημα αποσβεστήρα

Για να παρέχονται περισσότερες επιλογές κατά την εγκατάσταση, ο ενσωματωμένος αποσβεστήρας και ο αισθητήρας UltraLink μπορούν να περιστραφούν, πράγμα που σημαίνει ότι και τα δύο μέρη μπορούν να τοποθετηθούν βέλτιστα για διάφορες περιστάσεις.


Lindab UltraLink

Μέτρηση υψηλής ακρίβειας

Χωρίς περιττή απώλεια πίεσης

Εύκολος καθαρισμός και συντήρηση

Μειωμένο επίπεδο θορύβου

Δείτε τον κατάλογο με όλα τα προϊόντα της εταιρείας Lindab:

EDW THA EMFANIZEI TO PROION