Πάνω

Καθαρισμός αέρα

Αποκτήστε επιστημονικά καλύτερο αέρα εσωτερικού χώρου.

Με 25 χρόνια R&D, αυστηρές επιστημονικές δοκιμές και δημοσιεύσεις με κριτές από ομοτίμους, και άδεια FDA για ιατρική χρήση, η πατενταρισμένη τεχνολογία μας PECO είναι μοναδική στην ικανότητά της όχι μόνο να συλλαμβάνει, αλλά και να καταστρέφει ρύπους όπως βακτήρια, ιούς , μούχλα, αλλεργιογόνα και άλλα.


Αυτόματη αναπλήρωση φίλτρου

Ρυθμίστε το και ξεχάστε το με αυτόματες αντικαταστάσεις φίλτρων που αποστέλλονται στην πόρτα σας, ακριβώς όταν τις χρειάζεστε.

Εξοικονομήστε 20% σε κάθε φίλτρο

Χωρίς δέσμευση, ακύρωση ανά πάσα στιγμή

Μηδενικός κίνδυνος. 100% δωρεάν επιστροφές


Molekule Air Pro ή Air Mini+

Τα Molekule Air Pro και Air Mini+ διαφέρουν ως προς την κάλυψη του δωματίου τους και το συνολικό μέγεθος. Το πολύ μεγαλύτερο Air Pro έχει υψηλότερο ρυθμό ροής αέρα και έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την ποιότητα του εσωτερικού αέρα σε μεγαλύτερα δωμάτια έως 1000 τετραγωνικά πόδια. Εν τω μεταξύ, το Air Mini+ είναι κατασκευασμένο για μικρότερα δωμάτια έως 250 τετραγωνικά πόδια. Και τα δύο προϊόντα έχουν επίσης διαφορές στην κινητικότητα. Το Air Pro έχει ενσωματωμένη λαβή και τροχούς τροχού για εύκολους ελιγμούς, ενώ το Air Mini+ είναι πιο συμπαγές και φορητό για ταξίδια ή χρήση σε μικρότερους χώρους. Η επιλογή του σωστού καθαριστή αέρα ξεκινά με τον προσδιορισμό των αναγκών και των προτιμήσεών σας.


Molekule Air Pro

Οι καθαριστές Molekule Air Pro χρησιμοποιούν τεχνολογία PECO και πραγματικό ποσοστό απόδοσης δέσμευσης σωματιδίων HEPA 99,97% για τη δέσμευση και την καταστροφή των ρύπων σε μεγάλους χώρους κατοικίας και εργασίας. Παρακολουθήστε έξι τύπους ρύπων σε πραγματικό χρόνο ή σε βάθος χρόνου στην εφαρμογή Molekule. Ξεκινήστε να αναπνέετε καθαρότερο αέρα σήμερα.

Κάλυψη έως 100 τετραγωνικά μέτρα


Molekule Air Mini+

Οι καθαριστές Molekule Air Mini+ χρησιμοποιούν τεχνολογία PECO και πραγματικό ποσοστό απόδοσης δέσμευσης σωματιδίων HEPA 99,97% για τη δέσμευση και την καταστροφή των ρύπων σε μικρούς χώρους και χώρους. Δείτε το επίπεδο σωματιδίων σας σε πραγματικό χρόνο ή με την πάροδο του χρόνου στην εφαρμογή Molekule. Ξεκινήστε να αναπνέετε καθαρότερο αέρα σήμερα.

Κάλυψη έως 25 τετραγωνικά μέτρα


Ο δρόμος για τον καθαρό αέρα


1. Εισαγωγή αέρα 360°

Το Air Pro καταλαμβάνει το περιβάλλον από κάθε γωνία

2. Σύλληψη σωματιδίων

Ο αέρας ρέει μέσα από τα εξωτερικά στρώματα του φίλτρου, παγιδεύοντας μεγάλα σωματίδια και επιβραδύνοντας τις χημικές ουσίες που περνούν μέσα από το φίλτρο.

3. Διαδικασία PECO

Η κάθαρση στο καλύτερο. Τα στρώματα φίλτρου με επίστρωση νανοκαταλύτη αντιδρούν στο φως, καταστρέφοντας τους ρύπους και αφήνοντας πίσω καθαρό αέρα.

4. Καθαρός αέρας

Το Air Pro διαχέει καθαρό αέρα στο δωμάτιο.


Molekule Purgo TM

Αναβαθμίστε τον αέρα των εσωτερικών χώρων σας με αποδεδειγμένη προστασία που έχει κατασκευαστεί για την επιχείρησή σας. Το Purgo? πληροί ή υπερβαίνει τις οδηγίες που έχουν θεσπιστεί για τους καθαριστές αέρα από τα CDC, EPA, ASHRAE και διασφαλίζει ότι πληροίτε τις πιο πρόσφατες ομοσπονδιακές οδηγίες για την ποιότητα του αέρα σε εσωτερικούς χώρους.

Κάλυψη 4 έως 6 αλλαγές αέρα/ώρα σε δωμάτιο 3000 ft3


Συνδεθείτε στην εφαρμογή Molekule

Μείνετε ενημερωμένοι για την ποιότητα του αέρα σας με καθημερινά και εβδομαδιαία στατιστικά του ιστορικού αέρα, που πηγαίνουν πίσω έως και τις προηγούμενες 4 εβδομάδες.

Δείτε αλλαγές σε έξι διαφορετικούς παράγοντες ποιότητας του αέρα σε βήματα των πέντε λεπτών ή σύρετε πίσω στο χρόνο για να δείτε αλλαγές σε μεμονωμένους τύπους ρύπων κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της εβδομάδας σας.


Δείτε τον κατάλογο με όλα τα προϊόντα της εταιρείας Molekule: