Πάνω

Συστήματα Εξαερισμού Κουζίνας

THERMOBOX Μόνωση με αέρα

Το Naber THERMOBOX λειτουργεί χωρίς ρεύμα και μονώνει με αέρα - δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλό.

Ο αέρας εξαγωγής είναι καλύτερος από τον αέρα ανακυκλοφορίας. Ένα μειονέκτημα πολλών λύσεων αέρα εξαγωγής, ωστόσο, είναι η συμπεριφορά του τοίχου - το εξάρτημα που οδηγεί τον αγωγό εξαγωγής αέρα μέσα από τον τοίχο του σπιτιού.

Παλιά ή απλά νέα μοντέλα παρέχουν ανεπαρκή προστασία από την απώλεια θερμότητας.

Τις μέρες με κρύο ή αέρα, χάνεται πολύτιμη θερμική ενέργεια μέσω αυτής της διαρροής, ειδικά όταν ο απορροφητήρας δεν χρησιμοποιείται.

Το πολυβραβευμένο THERMOBOX της Naber δίνει τέλος σε αυτό. Η αρχή λειτουργίας του είναι τόσο απλή όσο και έξυπνη: το σύστημα συγκράτησης ShutterTec αποτελείται από τρία πτερύγια τοποθετημένα το ένα πίσω από το άλλο και σφραγισμένα με μαγνήτη.

Όταν είναι κλειστά, σχηματίζουν δύο θαλάμους που παγιδεύουν τον αέρα. Δεδομένου ότι ο αέρας είναι κακός αγωγός θερμότητας, το THERMOBOX μονώνει έως και 20 φορές καλύτερα από τις κανονικές αγωγές του τοίχου.

Το THERMOBOX επιτυγχάνει τιμή U 2,2 W/m2K.

Για την ακρίβεια: η τιμή U είναι 2,2 W/m²K. Το εξάρτημα, το οποίο μπορεί να παραδοθεί με διάμετρο 125 και 150 χιλιοστών, είναι ελεγμένο σε πόρτα ανεμιστήρα.

Ακόμη και σε δυνατό αέρα τίποτα δεν κουδουνίζει, και ο κρύος εξωτερικός αέρας παραμένει εκεί που του ανήκει - έξω!

Το THERMOBOX διατίθεται σε συνδυασμό με διάφορους αγωγούς τοίχου Naber, αλλά και μεμονωμένα. Έτσι, αυτό το έξυπνο εξάρτημα μπορεί στη συνέχεια να εγκατασταθεί σε υπάρχοντα συστήματα.


GREEN flow - επανεξέταση του κυκλοφορούντος αέρα σε συστήματα καθοδικής ροής

Το καινοτόμο φίλτρο αέρα ανακυκλοφορίας που αποτελείται από πολλές μονάδες είναι τοποθετημένο κάτω από τα ντουλάπια της κουζίνας και φυσά τον καθαρό αέρα πίσω στο δωμάτιο μέσω σχάρων στην πλακέτα βάσης.

Ο υγρός αέρας δεν έρχεται σε επαφή με εξαρτήματα επίπλων και επενδύσεις δαπέδου, αποτρέποντας έτσι την καταστροφή της υγρασίας και τη μόλυνση του εσωτερικού του ντουλαπιού.

Δεδομένου ότι τα φίλτρα ενεργού άνθρακα είναι υδρόφοβα, δηλαδή υδατοαπωθητικά, δεν παραμένει υγρασία στην περιοχή βάσης.

GREENflow το αρθρωτό σύστημα φίλτρου αέρα ανακυκλοφορίας για συστήματα καθοδικού ρεύματος.

Τα φίλτρα OMEGA προσφέρουν έως και 60% περισσότερη επιφάνεια φίλτρου.

Τα συμπαγή φιλτροκούτια μπορούν να συνδεθούν σε σειρά, ανάλογα με την έξοδο αέρα του απορροφητήρα και τις συνήθειες μαγειρέματος. Κάθε κουτί περιέχει ένα φίλτρο συνθετικού ενεργού άνθρακα το οποίο μπορεί να αναγεννηθεί επανειλημμένα.

Αυτό κάμπτεται στο περίβλημα του φίλτρου με τη μορφή του γράμματος Omega, το οποίο αυξάνει την περιοχή του φίλτρου κατά 60 τοις εκατό. Ταυτόχρονα, τα ρυθμιζόμενα πτερύγια οδηγούν εξασφαλίζουν ομοιόμορφη κατανομή της ροής αέρα στα κιβώτια. Το αποτέλεσμα είναι αργές ταχύτητες αέρα και ελάχιστα αντιληπτή κίνηση του αέρα στη γρίλια εξόδου με τις βελτιστοποιημένες ράγες.

Τα κουτιά συνδέονται με άκαμπτους ή εύκαμπτους επίπεδους αγωγούς Naber COMPAIR. Το σύστημα ταιριάζει καθολικά για ύψη βάσης από 100 έως 150 χιλιοστά.

Η συναρμολόγηση είναι εύκολη και μπορεί να πραγματοποιηθεί και αναδρομικά. Η συντήρηση και η αντικατάσταση του φίλτρου γίνονται χωρίς εργαλεία από το εξωτερικό μέσω της γρίλιας εξαερισμού που μπορεί να αφαιρεθεί ανά κλικ.


COMPAIR Control - η προαιρετική ηλεκτρονική ένδειξη αλλαγής φίλτρου για το COMPAIR GREENflow

Η λειτουργία των φίλτρων αέρα ανακυκλοφορίας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον βαθμό κορεσμού τους. Η μείωση της οσμής στα φίλτρα ενεργού άνθρακα λειτουργεί μόνο εφόσον το υλικό του φίλτρου είναι σε θέση να απορροφήσει. Το COMPAIR Control παρακολουθεί έξυπνα τα διαστήματα αναγέννησης ή αντικατάστασης των φίλτρων ενεργού άνθρακα OMEGA.

Σε αντίθεση με τους συμβατικούς δείκτες αλλαγής φίλτρου με απλή χρονική μέτρηση, το COMPAIR Control καταγράφει την ένταση της χρήσης του εξολκέα και υπολογίζει το φορτίο φίλτρου που προκύπτει μέσω στατιστικής αξιολόγησης. Έως και τέσσερα φίλτρα GREENflow ανά μονάδα μπορούν απλά να διαμορφωθούν με διακόπτη. Τα ακουστικά σήματα υποδεικνύουν πότε είναι ώρα για αναγέννηση ή αντικατάσταση.

Τα γεγονότα:

Ανιχνεύει αυτόματα τα χαρακτηριστικά μαγειρέματος

Υπενθυμίζει στους χρήστες να αναγεννήσουν ή να αντικαταστήσουν τα φίλτρα ενεργού άνθρακα GREENflow OMEGA

Χαμηλότερο κόστος και μεγαλύτερη ευκολία μέσω της βέλτιστης χρήσης της χωρητικότητας του φίλτρου

Αυτόματη επαναφορά κατά την αντικατάσταση του φίλτρου

Δυνατότητα έως και τεσσάρων φίλτρων ανά μονάδα

Απλώς στερεώστε το σε ένα COMPAIR GREENflow


Η ισχυρή λύση εξάτμισης και παροχής αέρα για παθητικά σπίτια και σπίτια υψηλής απόδοσης

Ακόμα προϊόντα Naber ΒΙΧΟ διαθέτουν πιστοποίηση από το Ινστιτούτο Παθητικού κτιρίου (Passive House Institude).

Η αγωγιμότητα του τοιχώματος του αέρα εξαγωγής COMPAIR BIXO, η οποία είναι πιστοποιημένη ως παθητικό εξάρτημα σπιτιού, είναι η επαναστατική απάντηση στις τρέχουσες δομικές απαιτήσεις. Το νέο, ανθεκτικό στη φθορά σύστημα κλεισίματος TwisterTec καθιστά δυνατές λύσεις υψηλής απόδοσης και βολικού αέρα εξαγωγής σε σπίτια τρέχουσας απόδοσης και παθητικής χρήσης με ελεγχόμενο αερισμό δωματίου.

Το COMPAIR BIXO λειτουργεί ανεξάρτητα - δεν χρειάζεται καλώδιο στον εξολκέα. Αυτό κάνει την εγκατάσταση απλή. Ως ολοκληρωμένη λύση, το BIXO Balance συνδυάζει τον έλεγχο του αέρα εξαγωγής και του αέρα παροχής. Χάρη στην ενσωματωμένη μονάδα ραδιοφώνου, η αγωγιμότητα του αέρα εξαγωγής ελέγχει τον αέρα τροφοδοσίας χωρίς καμία πρόσθετη απαίτηση εγκατάστασης για τη μονάδα ελέγχου.

Τα γεγονότα:

Απαράμιλλη χαμηλή τιμή U μόνο 0,8 W/(m²K)

Πιστοποιημένο παθητικό εξάρτημα σπιτιού (COMPAIR BIXO)

Πιστοποίηση Blower Door

Ροή αέρα χωρίς εμπόδια

Ανεξάρτητο άνοιγμα και κλείσιμο - δεν απαιτείται καλώδιο στον εξολκέα

Ενσωματωμένος ραδιοέλεγχος: ο αέρας εξαγωγής ρυθμίζει τον αέρα παροχής


Πιστοποιήσεις και Βραβεία


Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α


Δείτε τον κατάλογο με όλα τα προϊόντα της εταιρείας Naber: