Πάνω

Συστήματα Εξαερισμού


Όμιλος SMAY - για σχεδόν 30 χρόνια παρέχουμε καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις εξαερισμού και πυροπροστασίας.

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε καθαρό αέρα και να διασφαλίζουμε άνεση και λύσεις για την προστασία της ανθρώπινης υγείας και περιουσίας σε όλους τους τύπους κτιρίων.

Κατασκευάζουμε αξεσουάρ, συσκευές και συστήματα αερισμού υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με τα πιο αυστηρά πρότυπα που ισχύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


Ρυθμιστής ροής σταθερού όγκου αέρα CAV SMAY RCP-R

Οι ρυθμιστές RCP-R CAV χρησιμοποιούνται για τον αυτόματο έλεγχο σταθερής ροής όγκου αέρα σε εγκαταστάσεις εξαερισμού. Διατηρούν σταθερούς όγκους αέρα και λειτουργούν αυτόματα, χωρίς εξωτερική παροχή ρεύματος.


Κυκλικοί μεταβλητοί ρυθμιστές ροής αέρα SMAY RVL-R

Σχεδιασμένοι για χαμηλές ταχύτητες αέρα. Η συσκευή ρυθμίζει τη ροή του αέρα εντός του εύρους πίεσης από 30 Pa έως 1.000 Pa, διατηρώντας τη δηλωμένη ακρίβεια ρύθμισης.


SMAY RVP-P Ρυθμιστές VAV

Οι ρυθμιστές VAV χρησιμοποιούνται για την αυτόματη ρύθμιση της ροής αέρα στα συστήματα εξαερισμού τόσο για τροφοδοσία όσο και για εξαγωγή/επιστροφή.


Ρυθμιστές SMAY RVP-R - VAV

Οι ρυθμιστές VAV χρησιμοποιούνται για την αυτόματη ρύθμιση της ροής αέρα στα συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού. Προσαρμόζουν την ποσότητα του αέρα παροχής/απαγωγής για να ελέγχουν το κλίμα ξεχωριστά για κάθε δωμάτιο/ζώνη που εξυπηρετείται.


Στρογγυλοί ρυθμιστές μεταβλητής ροής RVT-R - VAV

Ρυθμιστές μεταβλητής ροής VAV με στρογγυλό τμήμα, που λειτουργεί από ταχύτητα ροής 1 m/s, εξοπλισμένος με ενεργοποιητή και σωλήνα Venturi. Κατασκευασμένο από PVC ή PPS, κατάλληλο για επιθετικό περιβάλλον.


Δείτε τον κατάλογο με όλα τα προϊόντα της εταιρείας SMAY: