Πάνω

Λαμπτήρες UV-C και μονάδες αποστείρωσης αέρα

Τεχνολογία UV-C για αποστείρωση αέρα και επιφανειών με πολλαπλές εφαρμογές

Φορητοί αποστειρωτές αέρα για γραφεία και οχήματα

Πολύ αποτελεσματική βακτηριοκτόνος δράση. Ο αποστειρωτής δεν έχει αρνητικό αντίκτυπο στο ανθρώπινο σώμα, κάτι που σας επιτρέπει να μείνετε στο δωμάτιο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αποστείρωσης. Δεν παράγεται όζον.

Κατοικίες και Γραφεία

Χωρίς σκόνη. Χωρίς αλλεργιογόνα. Χωρίς ιούς και βακτήρια. Παρέχετε καθαρό και χωρίς ρύπανση αέρα στο σπίτι σας. Η νέα συσκευή Sayoli όχι μόνο καθαρίζει αλλά και αποστειρώνει τον αέρα στο περιβάλλον σας, εξαλείφοντας ιούς, βακτήρια, σωματίδια, αλλεργιογόνα και επιβλαβείς ουσίες.


Sayoli 30 και Sayoli 60

Λάμπες UV-C, Φορητοί αποστειρωτές αέρα Sayoli. Βρίσκουν εφαρμογή σε οχήματα και γραφεία.

Χαρακτηριστικά

Sayoli 150

Χωρίς σκόνη. Χωρίς αλλεργιογόνα. Χωρίς ιούς και βακτήρια. Παρέχετε καθαρό και χωρίς ρύπανση αέρα στο σπίτι σας.

Χαρακτηριστικά

Sayoli 200

Χωρίς αλλεργιογόνα. Μονάδες αποστείρωσης εσωτερικών χώρων. Εφαρμογή σε Κατοικίες και Γραφεία.

Χαρακτηριστικά

Ιατρεία, ξενοδοχεία, εργασιακοί χώροι, γυμναστήρια, αίθουσες, αποθηκευτικοί χώροι.

Συσκευές είναι κατασκευασμένες ώστε να στοχεύουν το παραμικρό σημείο που θα μπορούσαμε να έχουμε επαφή στην καθημερινότητα μας όπως επιφάνειες γραφείων, έπιπλα, κρεβάτια, χερούλια, βρύσες, τα σημεία των πορτών κοινόχρηστους χώρους λουτρών, χώρους αποδυτηρίων. Καταστροφή 99.9% σε πρωτόζωα όπως ακάρεα στρωμάτων, χωρίς την παραμικρή χρήση καθαριστικών, χημικών ή άλλων αναλώσιμων.

Κοινόχρηστα λουτρά, WC, αποδυτήρια


Τα βακτήρια κρύβονται σε κάθε γωνία, τουαλέτες, λεκάνες και πλακάκια που χρησιμεύουν ως ο ιδανικός χώρος αναπαραγωγής για μολυσματικές ουσίες. Απελευθερώνοντας επίπεδα ενέργειας μικροβάτ για την απενεργοποίηση όλων των μικροβιακών παραγόντων το σύστημα μας μειώνει τα συνολικά βακτηριακά επίπεδα κατά 99%.

Χώροι παραγωγής και συσκευασίας προϊόντων

Αποστείρωση 100% των μολυσματικών φορτίων από γραμμές παραγωγής και συσκευασίας προϊόντων, διατηρώντας ένα αποστειρωμένο προϊόν έτοιμο για διανομή και κατανάλωση. Η ακτινοβολία UV-C αντιπροσωπεύει μια έγκυρη εναλλακτική λύση αντί για τα απολυμαντικά που χρησιμοποιούνται και πιθανότατα να απελευθερώνουν υπολείμματα στο προϊόν.

Θάλαμοι συντήρησης/ψυγεία


Βελτίωση της ποιότητας των επιφανειών αποθήκευσης, καταστρέφοντας ιούς, βακτήρια, μούχλα και χημικές ουσίες που οδηγούν σε επιφανειακή μόλυνση του χώρου και στη συνέχεια στην καταστροφή των προϊόντων.


Υπολογισμοί και Δοσολογίες έντασης για την αποστείρωση μολυσματικών φορτίων

Οι οδηγίες που ορίζονται στο εγχειρίδιο ASHRAE 2016 αναφέρουν πως χρειάζεται τουλάχιστον 100 microwatt/cm2 και ταχύτητα αέρος 2m/s. Για ένα τυπικό υπολογισμό του χρόνου που απαιτείται για την απενεργοποίηση ενός μολυσματικού φορτίου, πρέπει να διαιρεθεί η απαιτούμενη δόση UV που χρειαζόμαστε για το μικροβιακό φορτίο, με την ισχύ της υπεριώδους ακτινοβολίας του λαμπτήρα που θα χρησιμοποιηθεί σε μW/cm2.

Όπως φαίνεται στο γράφημα έχουμε ένα παράδειγμα υπολογισμού αποστείρωσης που αφορά τον αέρα που κινείτε μέσα σε ένα αεραγωγό με ταχύτητα 2m/s και θερμοκρασία 12°C. Το φάσμα της μικροβιοκτόνου υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) είναι στα 253,7nm για την καταστολή του σχηματισμού μολυσματικού φορτίου (99%).

Όπως φαίνεται στον πίνακα δοσολογίας και απενεργοποίησης, για τον υπολογισμό του χρόνου θανάτωσης στο 99% του μολυσματικού φορτίου Legionella pneumophila χρειαζόμαστε ισχύ 2500 mW/cm2/sec. Η τιμή αυτή εάν διαιρεθεί με την απόδοση του λαμπτήρα X-STICK των 60W, η οποία είναι στα 170 mW/cm2/sec, έχουμε το αποτέλεσμα του απαιτούμενου χρόνου θανάτωσης (deactivation) στα 14.7 δευτερόλεπτα επαφής με το φωτοκαταλυτικό φάσμα.


Μέθοδος καταστολής μολυσματικών φορτίων

Ακαριαία καταστολή

Για τον υπολογισμό της ποσοτικής διάταξης των λαμπτήρων σε δίκτυο αεραγωγών για την ακαριαία καταστολή του μολυσματικού φορτίου Legionella pneumophila, διαιρούμε τον χρόνο καταστολής 14,7sec με την ταχύτητα αέρας του αεραγωγού 2m/s.

Διαβάστε περισσότερα

Καταστολή με επανειλημμένη έκθεση

Η αποτελεσματικότητα της εφαρμογής εξαρτάται κυρίως από τη δόση που παραδίδεται στους μικροοργανισμούς σε μW/cm2 και t/s που είναι η ο λόγος της έκθεσης και του χρόνου σε δευτερόλεπτα. Κατά τον υπολογισμό της δόσης που λαμβάνεται από έναν

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας δοσολογίας και απενεργοποίησης

Ο ιός COVID-19 (SARS-CoV-2) είναι πολύ νέος στην επιστημονική κοινότητα και δεν έχει ακόμη συγκεκριμένη δοσολογία απενεργοποίησης. Ωστόσο, γνωρίζουμε τις τιμές δοσολογίας (σε μήκος κύματος 254nm) για ιούς της ίδιας οικογένειας όπως ο SARS.Οι παραπάνω δοσολογίες δημιουργούν το 99.9% της απενεργοποίησης και υπό ελεγχόμενες συνθήκες. Στην πραγματικότητα, ο ιός συχνά κρύβεται ή σκιάζεται από την άμεση ακτινοβολία του UVC, μειώνοντας την αποτελεσματικότητα του και αυτός είναι ο λόγος που υπολογίζουμε το 99.9% της απενεργοποίησης του.

EDW THA EMFANIZEI TO PROION