Πάνω

Φίλτρα Αέρα

Υψηλή ποιότητα φίλτρων, που διαθέτουν υψηλή ικανότητα συγκράτησης σκόνης: το φίλτρο μπορεί να συλλέξει μεγαλύτερη ποσότητα σκόνης πριν επιτύχει τη συνιστώμενη πτώση πίεσης και πριν από την αντικατάσταση του φίλτρου. Μεγαλύτερη περιοχή φιλτραρίσματος σημαίνει χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και εξοικονόμηση ενέργειας για τον πελάτη.


Φίλτρα σακούλας

Τα φίλτρα σακούλας είναι τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα φίλτρα αέρα. Το μοντέρνο μεταλλικό εξωτερικό πλαίσιο συνδέεται χωρίς τη χρήση πριτσινιών ή βιδών, γεγονός που εξασφαλίζει εύκολη και βολική αντικατάσταση φίλτρου. Μια μεγάλη ποικιλία από υψηλής ποιότητας υλικά φιλτραρίσματος θα σας επιτρέψει να επιλέξετε ένα φίλτρο για τις ανάγκες σας.


Συμπαγή φίλτρα

Τα συμπαγή φίλτρα αέρα χρησιμοποιούνται σε συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού, όπου προτεραιότητα είναι το μέγεθος της μονάδας διαχείρισης αέρα. Το πτυχωτό υλικό φίλτρου παρέχει μεγάλη επιφάνεια για φιλτράρισμα και ακαμψία σε πολύ μικρότερο χώρο.


Φίλτρα πάνελ

Τα φίλτρα πάνελ είναι χονδροειδή φίλτρα. Έχουν σχεδιαστεί για να καθαρίζουν τον αέρα από μεγάλα αιωρούμενα σωματίδια. Χρησιμοποιείται ως προ-φίλτρα για φίλτρα ανώτερης ποιότητας.


Φίλτρα τύπου V

Η κατασκευή φίλτρου τύπου V επιτρέπει τη συσσώρευση μεγάλης περιοχής φιλτραρίσματος σε σχετικά μικρό χώρο. Η μεγάλη περιοχή επιτρέπει τη διέλευση αέρα σε μεγάλους όγκους χωρίς σημαντική πτώση πίεσης. Με χαμηλότερους όγκους αέρα, η πτώση πίεσης είναι χαμηλότερη από τα συμβατικά συμπαγή φίλτρα ή τα σακουλάκια, γεγονός που εξασφαλίζει χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Αυτά τα φίλτρα χρησιμοποιούνται κυρίως στη βιομηχανία τροφίμων ή μηχανημάτων όπου χρησιμοποιούνται ακριβή και ευαίσθητα μηχανήματα. Η μεγάλη περιοχή φιλτραρίσματος επιτρέπει τη ρύθμιση των παραμέτρων αέρα με υψηλή ακρίβεια.


Φίλτρα ενεργού άνθρακα

Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα μπορούν να συγκρατήσουν διάφορα υλικά διαλυμένα στον αέρα από τον αέρα παροχής ή εξαγωγής. Τα φίλτρα άνθρακα συγκρατούν αποτελεσματικά τον καπνό ταμπάκο, τις μυρωδιές τροφίμων, τη βενζίνη, τους ατμούς φαινόλης και άλλα υλικά που προέρχονται από οικιακά, δημόσια ή βιομηχανικά περιβάλλοντα.


Απόλυτα φίλτρα αέρα

Τα φίλτρα HEPA υψηλής απόδοσης προστατεύουν τους ανθρώπους, τον εξοπλισμό και τις διαδικασίες από τα αιωρούμενα σωματίδια.

Τα φίλτρα HEPA χρησιμοποιούνται σε συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού που απαιτούν εξαιρετικά καθαρό αέρα.


Φίλτρα HEPA

Το απόλυτο σύστημα φίλτρου χρησιμοποιείται για καθαρό αερισμό δωματίου και κλιματισμό.


Διάτρητος διαχύτης οροφής

Τετράγωνοι διαχυτές με διάτρητη πλάκα πρόσοψης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παροχή αέρα και την εξαγωγή από τις εγκαταστάσεις.


Φίλτρα λίπους

Φίλτρα υψηλής απόδοσης, διήθηση ξηρής σκόνης και ομίχλης λαδιού, επεξεργασία αναθυμιάσεων και γράσα από τον αέρα.


Filter media

Το κύριο προϊόν που εξασφαλίζει καθαρό αέρα είναι τα μέσα φίλτρου. Διατίθεται σε διάφορα μέσα σε ρολά και κομμένα σε μέγεθος κατόπιν αιτήματος του πελάτη.

Τα φίλτρα είναι κατηγορίας ISO Coarse (G3, G4, M5) σε ρολά ή και κομμένα στο μέγεθος.

Δείτε τον κατάλογο με όλα τα προϊόντα της εταιρείας YGLA: