Πάνω

Αεροκουρτίνες

Flowair Slim

Η Αεροκουρτίνα Flowair Slim είναι η λεπτότερη στην αγορά. Eίναι κατάλληλη για επαγγελματικούς χώρους (από εμπορικά κτίρια (καφετέριες, εστιατόρια, μουσεία, εμπορικά κέντρα) με Μέγιστη εμβέλεια 3,2μ, ενώ η Ροή αέρα (Air flow) φτάνει έως και 3000 m3/h.


Flowair ELiS AX

Η Flowair ELiS AX Αεροκουρτίνα είναι κατάλληλη για επαγγελματικούς χώρους (από εμπορικά κτίρια (καφετέριες, εστιατόρια, μουσεία, εμπορικά κέντρα) έως βιομηχανικά κτίρια, όπως αποθήκες, κέντρα υλικοτεχνικής υποστήριξης ή εργοστάσια παραγωγής) με Μέγιστη εμβέλεια 3,6μ και 4,5μ, ενώ η Ροή αέρα (Air flow) φτάνει έως και 6100 m3/h.


Flowair ELiS B

Η Flowair ELiS B Αεροκουρτίνα έχει σχεδιαστεί για εγκατάσταση σε οροφές και είναι κατάλληλη για επαγγελματικούς χώρους, με Μέγιστη εμβέλεια 5μ, ενώ η Ροή αέρα (Air flow) είναι από 2200 έως και 6600 m3/h.


Flowair ELiS G

Η Flowair ELiS G Αεροκουρτίνα είναι ιδανική για βιομηχανικούς και επαγγελματικούς χώρους με Μέγιστη εμβέλεια 8μ, ενώ η Ροή αέρα (Air flow) από 2400 έως και 12800 m3/h.


Flowair ELiS T

Η Flowair ELiS T Αεροκουρτίνα είναι κατάλληλη για όλους τους χώρους με Μέγιστη εμβέλεια 4μ, ενώ η Ροή αέρα (Air flow) από 1900 έως και 5300 m3/h.Γνωρίστε τις νέες Αεροκουρτίνες Slim της Flowair


Δείτε την παρουσίαση

Η Αεροκουρτίνα Slim είναι η
λεπτότερη στην αγορά


Χαμηλή στάθμη θορύβου

Η μείωση του επιπέδου θορύβου της αεροκουρτίνας ήταν πολύ σημαντική υπόθεση όταν την σχεδιάσαμε. Είναι σχεδόν αθόρυβη, χωρίς να προκαλεί ενόχληση στους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά της.


20 dB(A)

ψίθυρος

33,5 dB(A)

Αεροκουρτίνα Slim

65 dB(A)

σεσουάρ μαλλιών


Έξυπνη
εξοικονόμηση ενέργειας


Αισθητήρας κίνησης

Ο ενσωματωμένος αισθητήρας κίνησης ενεργοποιεί την αεροκουρτίνα όταν ανιχνεύεται κίνηση κοντά στη συσκευή. Δεν απαιτείται πρόσθετος αισθητήρας πόρτας ή άλλα στοιχεία αυτοματισμού. Επιπλέον, μπορείτε να περιορίσετε ή να επεκτείνετε μόνοι σας την περιοχή λειτουργίας του αισθητήρα.


Διατίθεται σε 2 βασικά χρώματα

Συμβαδίζοντας με τις αρχές του μινιμαλιστικού σχεδιασμού, επιλέξαμε έναν απλό, οικονομικό και λειτουργικό συνδυασμό χρωμάτων. Ωστόσο, η αεροκουρτίνα μπορεί επίσης να παραγγελθεί σε οποιοδήποτε χρώμα RAL.

Βαθύ μαύρο

Η μαύρη αεροκουρτίνα είναι αναπόσπαστο στοιχείο του σύγχρονου βιομηχανικού στιλ. Ταιριάζει διακριτικά στον χαρακτήρα του εσωτερικού, ενώ εκτελεί τόσο πρακτικές όσο και διακοσμητικές λειτουργίες.

Λευκό με μαύρα στοιχεία

Ένας κλασικός, διαχρονικός συνδυασμός λευκού και μαύρου. Συμπληρώνει την εσωτερική αρχιτεκτονική και δεν αναστατώνει τον χαρακτήρα του χώρου.Βελτίωση της ποιότητας του αέρα

Αποτελεσματική φίλτρανση με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

Οι αεροκουρτίνες κατασκευάστηκαν για να αποφευχθεί η ανεξέλεγκτη διαρροή ζεστού ή δροσερού αέρα από τα δωμάτια προς το εξωτερικό περιβάλλον και αντίστροφα. Ο σχεδιασμός της λεπτής αεροκουρτίνας επιτρέπει πλήρη προστασία έναντι ανεπιθύμητης εισροής αέρα σε όλο το πλάτος του ανοίγματος της πόρτας.

Υψηλής ποιότητας μοτέρ

Χάρη στην υψηλής απόδοση του μοτέρ και της φτερωτής γνωστού Γερμανικού εργοστασίου, η μονάδα είναι έχει τη δυνατότητα χρήσης εξωτερικού φίλτρου χωρίς να μειώνετε το βεληνεκές του αέρα.

Σταματάει και φιλτράρει τον βρώμικο αέρα

Η λεπτή κουρτίνα αέρα μπορεί να εξοπλιστεί με μια εύκολα αντικαταστάσιμη εξωτερική μονάδα φίλτρου. Το φίλτρο βελτιώνει την ποιότητα του αέρα και επιπλέον το κτίριο και η ίδια η συσκευή προστατεύεται από την είσοδο βρωμιάς, σκόνης και άλλων ρύπων. Το φίλτρο προσαρμόζεται εύκολα στην άνω επιφάνεια της μονάδας μέσω ενσωματωμένων κλιπ σύνδεσης, καθιστώντας το πολύ εύκολο στην αλλαγή του.

Τύπος φίλτρου: Χονδροειδές 30%
Πάχος: 4 mm

Συνιστάται για την έκδοση κουρτίνας αέρα χωρίς εναλλάκτη θερμότητας που παρέχεται με νερό (το λεγόμενο περιβάλλον) και για τις κουρτίνες με εναλλάκτη θερμότητας που παρέχεται με νερό.Η διατήρηση της αεροκουρτίνας σε καλή κατάσταση δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη!

Το βελτιστοποιημένο σχήμα της κατασκευής προσφέρει εύκολη πρόσβαση για συντήρηση της μονάδας, ρύθμιση των παραμέτρων του αισθητήρα και επίβλεψη των ηλεκτρολογικών συνδέσεων.


Παρακάτω μερικά παραδείγματα εγκατάστασης σε εσωτερικούς χώρους όπως σε καφετέρια ή οικίες με μινιμαλιστικό σχεδιασμό.
Τα σύγχρονα καφέ είναι μέρη που ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να έρθουν και να μείνουν εκεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Οι εσωτερικοί χώροι κυριαρχούνται συχνά από ξύλο και πράσινα φυτά. Το φυσικό φως, η ρομαντική μουσική και η θερμική άνεση διατηρούνται από τη λεπτή αεροκουρτίνα που ταιριάζει διακριτικά στο χαρακτήρα του εσωτερικού.Τα σύγχρονα γραφεία είναι συχνά διακοσμημένα με απλό, ακατέργαστο, οικονομικό και λειτουργικό τρόπο. Οι λευκοί τοίχοι και τα ελαφριά έπιπλα δεν διαταράσσουν την εσωτερική διακόσμηση. Ακριβώς όπως η λεπτή κουρτίνα αέρα, η οποία χάρη στο μικρό της μέγεθος γίνεται σχεδόν αόρατο στοιχείο του εσωτερικού. Η μινιμαλιστική μορφή της κουρτίνας εκδηλώνεται επίσης στο λεπτό σχήμα της και τα πλευρικά στοιχεία τονίζουν την προσοχή στη λεπτομέρεια.


Οριζόντια και κάθετη τοποθέτηση

Οριζόντια τοποθέτηση

Οι λεπτές αεροκουρτίνες είναι κατάλληλες για οριζόντια εγκατάσταση πάνω από το άνοιγμα της πόρτας, χωρίς περιορισμό του χώρου μέσα στο δωμάτιο. Η κουρτίνα μπορεί να τοποθετηθεί με βραχίονες στήριξης (απευθείας σε χωρίσματα από σκυρόδεμα) ή σε ντίζες στήριξης δίπλα στη γυάλινη πόρτα, δημιουργώντας μια σχεδόν αόρατη γραμμή με το φύλλο της πόρτας.

Κάθετη τοποθέτηση

Η λεπτή κουρτίνα μπορεί να λειτουργεί κατακόρυφα εάν ο χώρος πάνω από την πόρτα είναι μικρότερος από 25 cm.


EDW THA EMFANIZEI TO PROION