Πάνω

Θερμοστάτες Belimo


Θερμοστάτες Belimo P-22

Ιδανικό για τη μέτρηση της θερμοκρασίας, της υγρασίας και του CO2 στο δωμάτιο και για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας και/ή του αερισμού του δωματίου. Η οθόνη αφής ePaper υψηλής αντίθεσης εξασφαλίζει βέλτιστη αναγνωσιμότητα και διαισθητική λειτουργία.

Χάρη στην επικοινωνία MP-Bus και τις ενσωματωμένες αναλογικές εξόδους, οι μονάδες λειτουργίας δωματίου μπορούν να συνδεθούν απρόσκοπτα με υπάρχοντες ελεγκτές τρίτων. Η θέση σε λειτουργία και η παραμετροποίηση της συσκευής γίνονται εύκολα με την εφαρμογή Belimo Assistant. Η οθόνη ePaper μπορεί να βελτιστοποιηθεί για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.


Θερμοστάτες με καινοτομία για να είστε ήσυχοι

Αδιάλειπτης λειτουργίας

Αξιόπιστοι

Διαισθητικοί


Λιτός, διαχρονικός σχεδιασμός

Οι μονάδες δωματίου Belimo εντυπωσιάζουν με τον αισθητικό, διαχρονικό σχεδιασμό τους και το μικρό βάθος μεταξύ 13 και 23 mm, ανάλογα με τον τύπο του αισθητηρίου. Οι μονάδες δωματίου μπορούν να ενσωματωθούν απρόσκοπτα σε υπάρχοντες ελεγκτές τρίτων κατασκευαστών.

Διαθέτουν γρήγορη συναρμολόγηση χωρίς εργαλεία, καθώς και υψηλή μακροπρόθεσμη ακρίβεια μέτρησης και σύντομους χρόνους αντίδρασης. Η εφαρμογή Belimo Assistant App επιτρέπει την απλή θέση σε λειτουργία των ενεργών αισθητηρίων χώρου και τη διάγνωσή τους με ένα smartphone. Χάρη στην επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC), η παραμετροποίηση είναι δυνατή ακόμη και αν το αισθητήριο χώρου δεν είναι συνδεδεμένος με την παροχή ρεύματος

EDW THA EMFANIZEI TO PROION