Πάνω

Σειρά R Passive House Certified

Smart Home Comfort

Καθώς περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας στο σπίτι, είναι πολύ σημαντικό να έχουν ένα άνετο μικροκλίμα. Έχουμε σχεδιάσει τη σειρά DOMEKT για τη διατήρηση του καλύτερου μικροκλίματος στο σπίτι, την εξοικονόμηση ενέργειας και τον απλό έλεγχο.

Το έξυπνο σύστημα ελέγχου και τα επιλεγμένα εξαρτήματα χαρακτηρίζουν τις μονάδες DOMEKT ως ενεργειακά αποδοτικές και αθόρυβες σε λειτουργία. Ο χώρος εγκατάστασης είναι πολύ περιορισμένος στις κατοικίες, επομένως το εύρος DOMEKT είναι εξαιρετικά ευρύ - οι οριζόντιες, κάθετες ή επίπεδες εκδόσεις μπορούν να επιλεγούν ως η καλύτερη εφαρμογή. Η ανάκτηση ενέργειας δεν είναι δυνατή χωρίς τον εναλλάκτη θερμότητας. Οι μονάδες διαθέτουν είτε περιστρεφόμενους περιστροφικούς ή μη υψηλής απόδοσης εναλλάκτες θερμότητας πλάκας αντιρροής. Όλες οι μονάδες είναι πλήρως προ -συνδεδεμένες και διαθέτουν ενσωματωμένο έξυπνο αυτόματο έλεγχο. Απλώς "Plug n Play".


EDW THA EMFANIZEI TO PROION

Πιστοποίηση Passive HouseΑποδοτική εξοικονόμηση ενέργειας

Χωρητικότητα μονάδας DOMEKT 50 - 1 000 m³/h.

Μπορούν να εγκατασταθούν σε διαμερίσματα, πολυκατοικίες καθώς και σε σπίτια.

Τέλος, τα προϊόντα KOMFOVENT Doment R, διαθέτουν πιστοποίηση από το Ινστιτούτο Παθητικού κτιρίου (Passive House Institude).


Δείτε τον κατάλογο με τα προϊόντα της εταιρείας Komfovent: